Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.09.2018 | Af: Michael Frederiksen

Østervrå: Alle spillere vil gerne drille Frederikshavn

Østervraa IF vandt Sparekassen Vendsyssel Ligaen i foråret. Foto: Michael S. Nielsen
FODBOLD: Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen er lokal- og topbraget i serie 1 mellem oprykkerne fra Østervraa IF og FfI.

 

FfI indtager førstepladsen med 16 point. ØVI er nr. to med 10 point, men mangler at spille en kamp i forhold til FfI.

ØVI imponerede senest med 2-0-sejr ude over Aabybro. "Vanvittig sejr", lød det bagefter fra ØVI-lejren.

- Sejren i Aabybro havde måske ikke været vanvittig under normale omstændigheder, men vi spillede på en pløjemark mod et ekstremt stærkt fysisk hold, som bestemt ikke plejer at være vores kop te. Oven i skal det også nævnes, at vi havde store profiler som René Kiil, Daniel Mæhle og Thomas Møller Nielsen ude, og Mads Kiil nåede først frem til pausen, fortæller holdleder Mathias Rosendal.

Spørgsmålet er, hvor Østervraa IF vil placere en sejr over FfI.

- En sejr over kommune-hovedstadens FfI vil bestemt også komme op på "vanvittig-skalaen". Det er et super godt hold, og et hold, som jeg er sikker på, ikke vil være at finde i serie 1 efter nytår. De har de sidste par år fået nogle rigtig store profiler ind, og krydret med deres egne dygtige talenter er det bestemt et hold, som hører til i Jyllandsserien, vurderer Mathias Rosendal.

Hvad er ØVI-spillernes forhold til FfI?

- Der er ingen tvivl om, at samtlige spillere i vores omklædningsrum rigtig gerne vil drille Frederikshavn. De har haft nogle meget optimistiske målsætninger og "hentet" nogle store profiler ind. Vi er da lidt stolte over, at vi i så lille en by og klub kan stille et hold af lokale knægte i serie 1 i samme række som storebror fra Frederikshavn.

Hvilke dyder skal I have frem for at slå FfI?

- Vi skal fighte og kæmpe på samme niveau, som vi gjorde mod Aabybro. Herudover skal vi have vores gode kombinationsspil til at køre. Så skal Dennis "Bassi" Rosendal og vores dygtige forsvar ført an af Marck Olesen fortsætte deres fantastiske spil, siger ØVI-holdlederen.

Hvor stærkt er jeres hold på søndag?

- Vi er desværre stadigvæk ramt af en del afbrud fra nogle af vores store profiler, men det er vi ved at vænne os til, og derfor skal det bestemt ikke være nogen undskyldning. Jeg kan i hvert fald love, at vi stiller med 14 sultne spillere på søndag. 14 spillere, som vil elske at smide lidt grus i Frederikshavn-maskineriet. Vi er klar til "David mod Goliat" og håber på at se rigtig mange mennesker på Østervrå Stadion søndag kl. 16, lyder det fra Mathias Rosendal.

I morgen kan du læse, hvad FfI-træner Troels Gaardbo har af forventninger til lokal- og topopgøret på søndag.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Michael S. Nielsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close