Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.06.2018 | Af: Michael Frederiksen

Østervraa IF eller Sæby vinder SparV-Ligaen

Mange ØVI-fans havde taget turen til Frem Parken i lørdags i håbet om at opleve ØVI rykke op i serie 1.
Østervraa IF er nu kun én sejr fra den samlede førsteplads i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

 

Med to runder igen er kampen om førstepladsen reduceret til en duel mellem IF Skjold Sæby fra Jyllandsserien 1 og Østervraa IF fra serie 2. ØVI er noteret for 28 point, fire mere end IF Skjold Sæby.

Dermed sikrer Østervraa IF sig førstepladsen i kommunemesterskabet, hvis de lørdag eftermiddag vinder hjemmekampen mod IF Skjold Sæbys andethold. En sejr sender også ØVI op i serie 1.

For IF Skjold Sæbys JS-hold, som netop er rykket op på andenpladsen og dermed har udsigt til en oprykningskamp til Danmarksserien, er kravet en sejr på lørdag i hjemmekampen mod Nørresundby, hvis de vil true Østervraa IF. Netop Nørresundby tabte sæbynitterne 0-8 til på udebane. Med fem sejre på stribe er Skjold dog i topform, og Nørresundby har intet at spille for. De er rykket op, men 10 sejre i træk vidner dog om holdets store kvaliteter.

Den aktuelle stilling i Sparekassen Vendsyssel Ligaen:
1. Østervraa IF 28
2. IF Skjold Sæby 24
3. Bangsbo Freja 21
3. SEIF 21
5. FfI 20
6. Skagen IK 14
7. Voersaa IF 8
8. Læsø 4

Vinderen af Sparekassen Vendsyssel Ligaen får en aften i byen for 16 personer. Den begynder i Escape Denmark i Kirkegade i Frederikshavn. Herfra går turen videre til Bistro Gourmet i den sydlige del af gågaden i Frederikshavn, hvor der bliver der serveret lækker italiensk gourmetpizza, og hertil serveres også et par øl.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close