Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.04.2019 | Af: Michael Frederiksen

Østervraa IF jagter sæsonens første sejr

Anfører René Kiil kender ikke noget til Storvorde/Sejlflod Boldklub, men han satser alligevel på sæsonens første ØVI-sejr. Foto: Michael S. Nielsen
Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen er lørdagens serie 1-opgør mellem Østervraa IF og Storvorde/Sejlflod Boldklub, som dommer Torben Clausen fløjter i gang kl. 13.30.

 

ØVI er noteret for ét point efter et 1-3-nederlag i Dronninglund efterfulgt af 1-1 på hjemmebane mod nedrykkerne fra RKG.

- Vi er tilfredse med pointet mod RKG, som vi inden kampen forventede os meget af, men som kampen forløb, var et point til begge meget fair. Vi havde forventet mere i Dronninglund. Dog synes jeg bestemt, vi havde fortjent at få minimum et point med fra den kamp, men vi havde ikke marginalerne på vores side, blandt andet var der kun én mand i Dronninglund, som ikke så et klokkeklart straffespark til os, husker ØVI-anfører René Kiil.

Han vurderer, at ØVI har spillet et par fornuftige kampe på nogle meget svære baner, men anføreren efterlyser endnu større skarphed og mere koncentration i begge felter.

Storvorde/Sejlflod er oprykker fra serie 2.

- Jeg kender ikke rigtig noget til dem, men forventer, at vi møder et hold, som har masser af selvtillid efter deres sejr over Hirtshals i første kamp. Der venter os helt sikkert en hård kamp, hvor det kræver, at alle mand er 100 procent klar. Hvis vi er dette, så er jeg sikker på, vi henter en tiltrængt sejr på hjemmebane, fastslår René Kiil.

Kanal Frederikshavn er på plads fra kl. 13.30 og liveopdaterer på Facebook. Bagefter kårer vi Kampens Spiller, som får overrakt en flot Legendstrøje fra Diadora. På trøjen ses nogle af de største fodboldnavne fra Frederikshavn Kommune: Harald Nielsen, Frank Nielsen, Søren Frederiksen, Lennart Bak, David Nielsen, Nikolaj Thomsen og den tidligere ØVI-spiller Joakim Mæhle.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Michael S. Nielsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close