Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.04.2019 | Af: Michael Frederiksen

Østervraa IF taber for anden gang til oprykker

Mads Holm Madsen blev kåret til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.
Ét point efter tre kampe. Det er status for Østervraa IF i serie 1, som endda har tabt til to oprykkere. Lørdag blev ØVI slået på hjemmebane af oprykkerne fra Storvorde/Sejlflod Blodklub.

 

Kampen endte 2-3. Gæsterne førte 1-0, ØVI vendte og kom på 2-1, inden to mål i anden halvleg sendte alle tre point syd for fjorden.

- Jeg er dybt skuffet og frustreret. Det var en kamp, vi burde have vundet, men vi var ikke koncentrerede nok i alle 90 minutter, vurderer Mads Holm Madsen, som af Kanal Frederikshavn blev kåret til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

Der var spillet mindre end to minutter, da lynhurtige Matias Bøgvad tog fusen på et tøvende ØVI-forsvar. 1-0 til gæsterne, der var bedst i de første 10 minutter.

Thomas Møller bragte dog balance i regnskabet efter 17 minutter. Han headede et frispark i nettet, men hvad lavede keeperen? Forsøgte han nonchalant at gribe bolden med én hånd?

ØVI havde meget bedre styr på kampen i de sidste 30 minutter af første halvleg, men Storvorde/Sejlflod havde de to største chancer i løbet af få sekunder. Begge gange reddede Dennis Rosendal flot.

I begyndelsen af anden halvleg helflugtede René Kiil hjemmeholdet foran 2-1 efter et frispark, som via et ØVI-hoved endte for fødderne af anføreren.

ØVI havde tilsyneladende styr på gæsterne, som måtte spille i ØVI's hvide reservetrøjer, men et frispark i venstre side blev dyrt. Et passivt forsvar var tilskuere, da en SSB-spiller headede bolden forbi Dennis Rosendal.

Mads Holm Madsen misbrugte hjemmeholdets eneste reelle chance - ud over scoringerne - da han helt fri i kanten af målfeltet nærmest slet ikke ramte bolden.

- Den er kæmpe stor. Der skal jeg selvfølgelig score på, erkendte Mads Holm Madsen.

Kampens eneste advarsel faldt i det 74. minut. En SSB-spiller brokkede sig til dommer Torben Clausen. 10 minutter i overtal til ØVI, men her var gæsterne farligere. Først blev et frispark sendt på overliggeren med et brag, og i det 82. minut scorede SSB efter hjørnespark - igen på hovedstød.

Ét point i tre kampe er alt andet end en drømmestart for Østervraa IF.

- Det ser svært ud. Vi har i hvert fald en udfordring foran os, men det virker også til at være en tættere pulje, end jeg regnede med. Der er stadig masser af point at spille om, men vi skulle klart have haft point mod Dronninglund og vundet i dag, mener Mads Holm Madsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close