Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.09.2021 | Af: Michael Frederiksen

ØVI-angriber: Vi regner med at rykke op serie 2

Østervrå IF er for gode til serie 3. Det er konklusionen, efter at nedrykkerne torsdag aften vandt 3-0 over Øster Brønderslev IF og nu står noteret for 18 point efter seks kampe. Og det endda uden at sprudle spillemæssigt samt brænde en masse oplagte chancer.

 

- Vi hører nok til lidt højere oppe, og vi regner også med at rykke op, siger angriberen Andreas Bundgaard, som scorede to mål i aftes og blev kåret til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

Holdkammeraterne spurgte drillende, om man virkelig kan blive kåret til Kampens Spiller, når man brænder så mange chancer, som Andreas Bundgaard og hans angrebskollega Jonas Koldbro har gjort igennem hele efterårssæsonen.

Svaret er ja. Andreas Bundgaard, der prøvede lykken i AaB som U13, U14 og U15, scorede til 1-0 og 2-0 mod Øster Brønderslev IF, inden Jonas Koldbro lukkede og slukkede.

Det blev 1-0 efter 21 minutter. Fint kombinationsspil resulterede i, at Andreas Bundgaard var alene med gæsternes keeper, og her svigtede han ikke. Målet faldt, mens Øster Brønderslev havde to spillere udvist med gule kort. Den anden advarsel virkede meget hård. Den faldt i en løbeduel på Østervrås banehalvdel. Begge spillere faldt, men kun Øster Brønderslev fik marchordre i 10 minutter.

Seks minutter efter, at de blåblusede blev fuldtallige, røg de ind i et rødt kort. Der var blot spillet 37 minutter. Og straffespark til ØVI, som Søren Fjordbak brændte.

Det blev 2-0 efter 59 minutter. Et boldtab på midten sendte hjemmeholdet af sted i en 2 mod 1. Jonas Koldbro afleverede på tværs til Andreas Bundgaard, som sikkert scorede.

Jonas Koldbro gjorde det til 3-0 i det 88. minut. Dermed var kampen lukket, og det burde den have været meget tidligere, men ØVI er ineffektive, når chancerne byder sig.

- Ja, vi brænder store chancer - også et straffespark. Men det vi har vi gjort i hele sæsonen. Vi er ikke gode til at være kyniske. Det problem havde vi også i både serie 1 og serie 2. Jeg ved ikke, hvorfor vi ikke kan sparke den ind, smiler Andreas Bundgaard.

Med sejren i aftes er Østervrå IF hele 11 point foran nr. to, GVL Løkken.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close