Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.07.2017 | Af: Michael Frederiksen

Old Irish Pub opfordrer galleriejer til at se indad

Old Irish Pub gør flere ting for ikke at spille for højt i Skagen. Man har blandt andet købt en decibelmåler.
Old Irish Pub er uforstående over for kritikken fra to genboer, som påstår, at pubben i Skagen stadig spiller højere end tilladt - både dag og nat.
 

- Det nærmer sig efterhånden en personlig hetz. Jeg synes tværtimod, at vi er i en fin dialog med kommunen og gør alt, hvad den beder os om. Derudover bidrager vi til en del af essensen af Skagen om sommeren, som i mine øjne er Grenen, havnemiljøet og livemusikken. Vi giver turisterne en bid af den oplevelse, siger bestyrer Simon Møller, Old Irish Pub i Skagen, til Kanal Frederikshavn.

Han pointerer, at Old Irish Pub indtil videre har overholdt alle regler, når Frederikshavn Kommune har været på kontrolbesøg i år og målt støjniveauet ved spillestederne i Skagen. 


Simon Møller oplyser, at et professionelt ingeniørfirma, leverandøren af Old Iris Pubs musikanlæg og Frederikshavn Kommune flere gange i år har besøgt pubben i Skagen, der af flere er udpeget som den store syndebuk i i byen, når det gælder støj/for høj musik. Senest har Galleri Bo og fire andre igen klaget over pubben.


- Disse forebyggende tiltag betyder, at vores anlæg nu spiller efter kommunens retningslinjer. Dem følger vi selvfølgelig, og det indebærer, at vi år har betydeligt mindre livemusik på programmet end sidste år, selv om en stor del af vores koncept netop er livemusikken. Vores gæster kommer ikke, fordi de skal spise hos os. Musikken og den gode stemning er vores største trækplastre, udtaler Simon Møller.

Han er ked af, at der stadig bliver klaget over Old Irish Pub, men han pointerer samtidig, at klagerne bestemt ikke kommer fra gæsterne på pubben. De er glade for konceptet med livemusik og god stemning. 

- Jeg vil i den forbindelse gerne opfordre Galleri Bo til at se lidt indad. Sjællændere, nordmænd, svenskere og andre turister kommer ikke til Skagen på grund af galleriet. De kommer herop, fordi de vil se Grenen og nyde havnemiljøet og livemusikken. Vi bidrager altså til, at Galleri Bo har et eksistensgrundlag, mener Simon Møller.

Både Galleri Bo og Restaurant Casa Blanca påstår, at Old Irish Pub spiller højt om natten - endda for åbne vinduer og døre. Det undrer Simon Møller sig over, for vinduerne ud mod Havnegade kan ikke åbne, og der er lavet en såkaldt støjsluse i hoveddøren. 

- Desuden har vi ikke livemusik om natten, kun lidt baggrundsmusik, understreger Simon Møller.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Old Irish Pub

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close