Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Oliver Krogsgaard laver ungdoms-webserie

Oliver Krogsgaard holder casting 28. marts i Frederikshavn.
15-årige Oliver Krogsgaard fra Frederikshavn er i gang med at lave en ungdoms-webserie, inden han næste år skal lave sin første spillefilm.

 

Webserien skal optages i sommerferien og bliver vist på diverse sociale medier og mindre websider i udlandet.

- Jeg har to manuskripter, næsten hele holdet bag kameraet og en del af castet. I hovedrollen ses 17-årige Maja Münsberg, som er en af de dygtigste unge talenter, jeg hidtil har set. Samtidig med, at Maja er super dygtig, er hun en entusiast uden lige inden for arbejdet, udtaler Oliver Krogsgaard.

Budgettet til webserien er på plads, men der er mangler skuespillere.

- Der mangler tre store roller og to mindre roller. Som hovedrolleindehaver findes Maja Münsberg, der også skal bære hovedrollen i den kommende spillefilm. Inden jeg begyndte at arbejde med denne serie, var jeg bestemt på, at Maja skulle have hovedrollen, og jeg havde ikke engang overvejet en anden. Grunden til det er, at Maja passer til alle roller, siger Oliver Krogsgaard.

Kunne du tænke dig at medvirke i webserien, er der casting 28. marts i Frederikshavn.

Følgende roller søges:
1 dreng på 15-17 år
2 piger på 15-17 år
1 pige på 12-14 år
1 kvinde på 35-50 år

Kontakt Oliver Krogsgaard:
Mobil: 51715441
Mail: oliverkweb2018@gmail.com
Facebook: Oliver Krogsgaard

Serien har fået titlen "Skønne Stunder" og har forventet premiere i december 2018.

Serien består af syv afsnit med en spillelængde på fire-otte minutter pr. afsnit. Den handler om en vennegruppe på fem, som består af to drenge og tre piger. Sæson 1 af serien foregår i sommerferien, efter at de fem venner netop har afsluttet deres niende klasse og nu skal til at videre.

- Den handler om de mest basale ting, der foregår i unges liv i 2018. Meget af serien er taget ud fra mine egne oplevelser, eller noget jeg har hørt. Da den er opbygget på den måde, betyder det, at den er blevet gjort meget realistisk. Jeg har haft et par stykker til at se nærmere på manus for de syv afsnit, og de har alle sammen stort set sagt det samme: "Wow, hvor er den bare realistisk og troværdig, fortæller Oliver Krogsgaard, som går i 9.c på Bangsbostrand Skole.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close