Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.09.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Opfinder af Crossdance besøger Frederikshavn

Kirstine Holm har en fortid som professionel standarddanser. Dance-modulerne er inspireret af blandt andet cha-cha-cha og jive.
På lørdag 15. september kommer opfinderen af Crossdance til Frederikshavn, og alle er velkomne, når Kirstine Holm fra kl. 14.00-16.00 besøger festsalen på Frederikshavn Gymnasium.

 

- Jeg ved, at hun har en helt speciel udstråling, og derfor håber jeg på et stort fremmøde. Vi vil gerne have endnu flere på vores hold, siger Jeanett Haandbæk Michaelsen, som er Crossdance-instruktør i FG 90.

Crossdance kombinerer flere fitness-elementer på en time. Det gælder modulerne dance, bodytoning, cardio og balance. Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så deltagerne får den optimale træning.

Kirstine Holm har en fortid som professionel standarddanser. Dance-modulerne er inspireret af blandt andet cha-cha-cha og jive.

- Vi bruger hele kroppen på en positiv og god måde, siger Jeanett Haandbæk Michaelsen, der også underviser i Crossdance i Sæby.

Det er andet år, at FG 90 har Crossdance på programmet. Første år var der gennemsnitligt 10 deltagere pr. gang.

- Det er en sjov og anderledes form for fitness. Jeg er sikker på, at Kirstine Holms besøg kan få endnu flere til at interessere sig for Croosdance, udtaler Jeanett Haandbæk Michaelsen.

Crossdance er dancefitness for alle. Træningen er designet til hver krop uanset alder, form, størrelse eller evne. Crossdance skaber en opløftende fitnessoplevelse, der varer langt ud over træningen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close