Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Oprykningsfesten blev aflyst: SEIF tabte til FfI

SEIF måtte lade champagneflaskerne blive i bilen, da de søndag eftermiddag gæstede FfI. En sejr ville have sendt SEIF op i serie 2, men FfI's andethold vandt 2-0 og overtog dermed førstepladsen.


 

- Vi var der desværre ikke i dag. FfI's sejr var fortjent, erkendte SEIF's cheftræner, Kenneth Blaameier.

FfI sad totalt på kampen i første halvleg, hvor de to mål faldt i det 25. og 28. minut. Begge gange var det Mikas Seerup, som scorede. Først blev han spillet fri i dybden, hvor han passerede Nicolai Hansen i SEIF-målet. Bagefter erobrede han selv bolden fra et famlende SEIF-forsvar og sparkede bolden i netmaskerne fra kanten af straffesparksfeltet.

Mikas Seerup havde oceaner af plads at boltre sig på i første halvleg, hvor det slet ikke var til at se, at SEIF løb på banen med maksimumpoint. Men generelt ros til hele FfI-holdet, som fulgte cheftræner Thomas Petersens taktik til punkt og prikke.

Anden halvleg dominerede SEIF, men de skabte slet ikke det antal chancer, som har kendetegnet deres flotte efterårssæson. Jayson Robin ramte dog undersiden af stolpen i det første minut, og midtvejs brændte Nicklas Dam et straffespark begået af Emil Petersen. Senere var Tobias Christensen nærgående et par gange.

FfI havde meget få offensive aktioner efter pausen, men i et par situationer appellerede de rød- og sortstribede for straffespark. Det fik de dog ikke af dommer Jorg Hansen.

Til gengæld savnede SEIF-lejren, at hjemmeholdet blev reduceret til 10 mand, da FfI's Mohammad Mahmoud Dowah fik det gule kort for usportslig optræden, netop som han blev skiftet ud med en skade. Dommeren nøjedes dog med at give ham et gult kort uden at sende en anden spiller ud. FfI'eren var frustreret over at være blevet skadet og bankede sin hånd hårdt ind i udskiftningsboksen. Det takserede dommeren til en advarsel, men altså uden at FfI blev reduceret til 10 mand.

Derimod blev SEIF reduceret til 10 mand, da topscorer Michael Vestergaard i dommerens tillægstid fik sit andet gule kort. Han brokkede sig til en advarsel i det 51. minut, og et groft frispark mod indskiftede Tobias Stilling gav endnu en advarsel og derfor rødt kort og karantæne i næste kamp.

Michael Vestergaard er derfor ikke med, når SEIF på lørdag får besøg af Skibsby-Højene IF.

FfI er med sejren i dag ét point foran SEIF, som dog har spillet en kamp færre. SEIF og FfI er lige indbyrdes, men SEIF's målscore er klart bedst. Derfor rykker SEIF op, hvis de får mindst fire point hjemme mod SHI og ude mod bundholdet FC Vakok. FfI mangler Hirtshals hjemme.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close