Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.12.2019 | Af: Michael Frederiksen

Otte indbrud i weekenden: To pytonslanger stjålet

Der er i løbet af weekenden anmeldt otte indbrud i Frederikshavn og Skagen, mens Sæby i denne omgang er gået fri.

 

Det mest usædvanlige indbrud fandt sted i et hus på Koktvedvej i Frederikshavn. Her er der fra kælderen stjålet to pytonslanger, tre landskildpadder, fire edderkopper (tarentel), højttalere, værktøj, spiritus og udstyr til terrarier.

Alt er stålet fra kælderen. Tyvene var ikke oppe i resten af huset.

Der har været tre indbrud mere i Frederikshavn. To af dem gik ud over huse på Åvænget. Begge i perioden fra fredag til søndag. Her har politiet endnu ikke et overblik over, hvad der er stjålet.

Fra et hus på Elmevej er der stjålet designerlamper, bestik, smykker, parfume, tasker og vin. Dette indbrud fandt sted i perioden fra 24.-30. november. Tyvene brød en terrassedør op.

I Skagen har der ligeledes været fire indbrud.

På Rimmervej stjal tyvene smykker. Dette indbrud fandt sted lørdag mellem kl. 12 og 23.

Der har derudover været indbrud i huse på Hebronvej, Orionvej og Wiltonvej. Alle tre steder er der opbrudt vinduer. Det vides endnu ikke, hvad der er stjålet. De tre indbrud fandt alle sted i weekenden.

Nordjyllands Politi besøgte lørdag Sæby med sin mobile station. Sæby har været ramt af 18 indbrud siden midten af oktober.

Endnu værre er situationen i Hjørring, som igennem flere uger har oplevet et stort antal indbrud. Også i weekenden var der tyve på spil i Hjørring.

- Vi kigger på de mange indbrud i en sammenhæng, specielt fordi vi i en lang periode ikke haft så mange indbrud i området, udtaler politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close