Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.08.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Overhældte mand med benzin - retssagen i gang

I efteråret blev to mænd fra Elling sigtet for grov vold mod en 36-årig. I dag kommer sagen for retten i Hjørring.

 

De to mænd på henholdsvis 40 og 31 år er sigtet for forsøg på mord af en 36-årig mand fra Elling i Frederikshavn Kommune, efter de var kommet op og slås med manden. Men samtidig er den 36-årige selv anklaget, da det ifølge anklageskriftet var ham, der startede slagsmålet, oplyser TV2 Nord.

Natten til mandag 24. oktober 2016 sad alle tre mænd og drak sammen i en større folk, da den 36-årige pludselig gik til angreb på flere af deltagerne. Det fik de to anklagede til at gå til modangreb på den 36-årige, hvilket endte med flere kraniebrud og en hjerneblødning for ham.

Efterfølgende overhældte de den 36-årige med benzin, smed ham bag i hans egen lastvogn og kørte af sted.

- Jeg kan ikke sige noget om, hvad intentionerne bag det har været, sagde politianklager Thomas Klingenberg fra Nordjyllands Politi dengang.

Men ifølge anklageren i sagen, Peter Rask, har de formentlig ville brænde den 36-årige af.

De to tiltalte nægter sig dog skyldige i forsøg på manddrab.

Efter de to mænd var kørt fra adressen i Elling, endte de i et mindre færdselsuheld, da de alkoholpåvirkede var kørt sammen med en knallert. Herefter stak de af, og føreren af knallerten tilkaldte politiet samt opdagede manden i lastrummet.

På grund af sagens omfang er der sat syv dage af til retssagen, hvor i dag kun er den første. I alt skal 14 vidner afhøres i sagen.

Udover volddsagen mod den 36-årige døde en 50-årig kvinde samme aften. Hun var den 36-åriges svigerinde og var til stede på adressen i Elling samme aften, hvor hun pludselig forsvandt. Hun blev fundet død af kulde tæt på ejendommen om morgenen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close