Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.01.2022 | Af: Michael Frederiksen

Overtid og straffeslag er ikke White Hawks' livret

Radim Piroutek brændte ét af fire WH-straffeslag. Foto: Danmarks Ishockey Union
Frederikshavn White Hawks fik et point med hjem fra mandagens topkamp i Frøs Arena i Vojens mod SønderjyskE. Efter 1-1 i ordinær tid tabte høgene på straffeslag. Det var sjette gang i træk, at White Hawks blev den lille efter at have spillet uafgjort i ordinær tid.

 

- Ja, vi bliver nødt til at øve lidt straffeslag, men ellers tænker jeg ikke rigtigt over det, siger White Hawks-spilleren Rasmus Søndergaard.

Mads Larsen bragte White Hawks foran i tiden 8:31. Målet faldt i powerplay. I første omgang blev Aleksandr Bumagin krediteret for scoringen, men det blev efterfølgende ændret. Det var Mads Larsens femte scoring i denne sæson, hvor han jo har været skadet i hovedparten af kampene.

SønderjyskE udlignede godt fem minutter inde i anden periode. Også denne scoring faldt i powerplay, mens Niklas Pavel sad i straffeboksen - i øvrigt gæsternes eneste udvisning i kampen.

SønderjyskE blev idømt seks udvisninger i topkampen. Særligt i anden periode havde høgene chancen, da hjemmeholdet løb ind i tre udvisninger på godt tre minutter.

- Vi havde specielt i anden periode chancer for at komme foran, men vi mangler effektivitet og skarphed i powerplay, erkender Rasmus Søndergaard.

White Hawks vandt skudstatikken med 30-27, men de 654 tilskuere konstaterede med tilfredshed, at SønderjyskE sejrede på straffeslag.

Ingen af holdene udnyttede de tre første straffeslag. Nikolaj Krag, Radim Piroutek og topscorer Lucas Andersen brændte for White Hawks. Mark McNeill misbrugte også gæsternes fjerde straffeslag, hvorefter Mathieu Foget blev matchvinder, da han fik pucken forbi Tadeas Galansky og ind i netmaskerne.

Rasmus Søndergaard ærgrer sig over nederlaget.

- Jeg synes, vi spiller en rigtig fin kamp og følger den plan, vi havde lagt inden kampen. Det var tæt og kunne være gået begge veje, vurderer WH-backen.

White Hawks var uden kaptajn Jesper Jensen og back-duoen Jeppe Vinther og Eemeli Räsánen.

Høgenes næste kamp er på fredag kl. 19.45 hjemme mod bundholdet Rødovre Mighty Bulls.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Danmarks Ishockey Union

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close