Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.02.2019 | Af: Michael Frederiksen

Paradise-Pernille bliver galleriejer i Frederikshavn

Se flere af Artbypnv's billeder under artiklen, hvor der også er et foto af det kommende galleri i Søndergade.
Pernille Nygaard Vejs åbner i næste uge et nyt galleri i Frederikshavn. Dermed kan hun tilføje endnu en titel på sit visitkort, som absolut ikke ligner alle andres.

 

Den 28-årige frederikshavner studerer først og fremmest jura i Aalborg, men derudover er hun også "pizza-pige" i Gourmet Bistro i Frederikshavn, ligesom hun er et kendt ansigt i realitykredse efter sin deltagelse i blandt andet "Paradise Hotel", "6 på Date", "Divaer i Junglen" samt "Mig og Min Mor".

Og fra næste uge står der altså også "galleriejer" på Pernille Nygaard Vejs' visitkort. Det sker, når hun slår dørene op til Artbypnv i Søndergade 43C.

- Det har været en drøm lige siden min passion for kunsten blev større. En drøm, som jeg troede, ville forblive en drøm. Det er så vildt, at jeg endelig kan få lov til at udleve den drøm, smiler Pernille Nygaard Vejs.

Der er umiddelbart langt fra jurastudiet og italiensk pizza til pensler og lærred, men ikke i Pernille Nygaard Vejs' tilfælde.

- Jeg har altid været kreativ. Passionen kommer fra min moster, som også er kunstner og maler, fortæller den kommende galleriejer til Kanal Frederikshavn.

Hun har især det seneste år malet ivrigt. Køberne er både private og virksomheder.

- Jeg laver meget gerne kunst på efterspørgsel, når jeg får henvendelser fra kontorer, hoteller eller restauranter. Efterspørgslen er faktisk ret stor, og jeg har solgt meget, oplyser hun.

Artbypnv åbner i næste uge i den - meget passende - pink bygning i Søndergade 43C.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Artbypnv

FOTO: Artbypnv

FOTO: Artbypnv

FOTO: Artbypnv

FOTO: Artbypnv

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close