Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.08.2020 | Af: Peter Marquard

Perfekt sommervejr for Sportshallen i Fr.havn

Der har været rift om de indendørs padelbaner i Sportshallen i det kølige og blæsende sommervejr.
Dårligt sommervejr har skabt travlhed i Sportshallen på Suderbovej i Frederikshavn.

 

Sommeren har ladet vente på sig. I denne uge banker solen endelig for alvor på med temperaturer, der lokker med strand og badevand. Sådan var billedet ikke i juli, hvor de fleste havde sommerferie. Det var den koldeste juli i 22 år og med markant mindre sol end normalt, og for at gøre ondt værre har det været mere blæsende, og der er faldet mere nedbør end normalt.

Det har man mærket hos Sportshallen på Suderbovej, hvor der især på padel-banerne har været livlig aktivitet.

- Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, smiler indehaver af Sportshallen Martin Høeg.

I Sportshallen er der en singlebane og en doublebane til padel, som er en blanding af tennis og squash. Desuden er der mulighed for at spille fodbold på tre fodboldbaner, ligesom man kan jonglere med bolden i en gang fodtennis.

- Man må sige, at padel har fået tag i frederikshavnerne. Der har været pres på banerne, og vi har oplevet et flot besøgstal. Jeg havde ikke de store forventninger til juli, men det blev gjort til skamme, hvilket vejret selvfølgelig har været en medvirkende faktor til. Padel er i stærk fremmarch, og folk kommer fra både Skagen og Sæby for at spille, ligesom turisterne har været flinke til at kigge forbi, siger en tilfreds Martin Høeg.

Der kan også spilles padel i Frederikshavn Tennisklub, som i år har fået en udendørs padelbane, og her er interessen ligeledes stor. Målet var 80 medlemmer, og det tal er netop passeret.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close