Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Peter Andersen tilbage som direktør i Dafolo

Peter Andersen er en både faglig og udviklingsorienteret ledelsesprofil.
Peter Andersen er pr. 1. juli tiltrådt som direktør for forlag og kompetenceudvikling i Dafolo A/S. Det er et job, som han tidligere gennem flere år har bestredet.

 

Peter Andersen er en både faglig og udviklingsorienteret ledelsesprofil, og siden han seneste var hos Dafolo, har han været chef for konsulentafdelingen hos Seminarer.dk og chef for efter- og videreuddannelsen på University College Nordjylland.

Han har i perioden arbejdet indgående med og udgivet bøger om psykologisk tryghed, mellemformer (inklusion) og kollektiv mestring (professionelt samarbejde).

- Sammen med velkendte og nye kollegaer, samarbejdspartnere, forfattere og kunder glæder jeg mig til at være med til sætte Dafolos positive præg på den uddannelsesmæssige dagsorden. Dafolos profil som både forlags- og konsulentvirksomhed er unik, og med synergi mellem trykte, talte og digitale produkter og ydelser har vi særdeles gode forudsætninger for at hjælpe kommuner, skoler, dagtilbud og uddannelsesinstitutioner med i praksis at løse deres udfordringer, siger Peter Andersen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Dafolo

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close