Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Politiker fra Fr.havn anmeldt for bedrageri

Tina Juul Kjellberg har ifølge regionens oplysninger fået udbetalt omkring 728.000 kroner i tabt arbejdsfortjeneste for et arbejde, hun ikke har haft.
Region Nordjylland har i dag meldt regionsrådsmedlem Tina Juul Kjellberg (S) fra Frederikshavn til politiet. Der er tale om en bedragerisag, og politiet skal nu i gang med at se nærmere på sagen. 


 

Det drejer sig om en periode på fire år, hvor politikeren ifølge regionens oplysninger har fået udbetalt omkring 728.000 kroner i tabt arbejdsfortjeneste for et arbejde, vedkommende ikke har haft.

- Jeg er meget rystet over at finde ud af, at en kollega, ud fra den viden vi har, har svindlet med skatteydernes penge. Det er dybt forkasteligt, siger regionsrådsformand Ulla Astman (S).

Regionen handlede prompte, da det blev tydeligt, at der var forhold, som ikke passede sammen, og politikeren gik til sidst til bekendelse over for regionsrådsformanden.

- Jeg har derfor anmeldt sagen til Nordjyllands Politi i dag og samtidig med dette, har Tina valgt at træde ud af Regionsrådet med virkning fra 26. marts, siger Ulla Astman.

Tina Juul Kjellberg havde et kanonvalg i 2017. Med 3.628 personlige stemmer fik hun fjerde flest stemmer på Socialdemokratiets liste. Hun er blandt andet medlem af VisitNordjyllands bestyrelse. Hun kommer fra Frederikshavn, men bor i dag i Ålbæk.

Nordjyllands Politi bekræfter, at man i dag har modtaget en anmeldelse fra Region Nordjylland mod et regionsmedlem om bedrageri for flere hundrede tusinde kroner.

- Vi skal nu have gennemgået anmeldelsen, hvorefter efterforskningen må vise sagens sammenhæng. Politiet har ikke yderligere oplysninger til sagen i øjeblikket, udtaler politikommissær Peter Skovbak fra Efterforskningscenter Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close