Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.10.2018 | Af: Michael Frederiksen

Privat børnehave og vuggestue har vokseværk

Grønnebakken 2 rykker ind i lokalerne på Koktvedvej 101, hvor Frederikshavn Friskole har ligget i et par år.
Frederikshavns eneste private børnehave og vuggestue åbner i begyndelsen af 2019 endnu en afdeling.

 

- Grønnebakken 2 bliver en kopi af Grønnebakken 1, og der bliver et tæt samarbejde mellem de to huse, fortæller Annemette Christensen.

Hun åbnede  1. august 2015 - sammen med Karina Bruce og Jacob R. Lisborg - Grønnebakken på hjørnet af Grønlandsvej og Toftegårdsvej. De var alle tre lærere på Bangsbostrand Skole, men havde lyst til nye udfordringer.

Det er samme trio, der fortsat ejer og driver Grønnebakken, og da efterspørgslen efter pladser i den private børnehave og vuggestue er stor, vælger de nu - efter et længere tilløb - at åbne endnu en institution.

Grønnebakken 2 får adresse på Koktvedvej 101 i de lokaler, som de seneste år har huset Frederikshavn Friskole. Den flyttede efter sommerferien på Knivholtvej, og det banede vejen for Grønnebakken 2.

Her bliver der plads til godt 15 vuggestuebørn og 25 børnehavebørn. Det er allerede nu muligt at skrive sit barn op til en plads på Grønnebakkens hjemmeside.

De tre indehavere af Grønnebakken peger på større enheder kommunalt som en af årsagerne til, at der er rift om pladserne på Grønnebakken.

- Vi adskiller os ved, at vi er et lille sted. Og vi forbliver et lille sted. Alle børn og voksne i hele huset kender hinanden, og derfor bliver overgangen fra vuggestue til børnehave lettere for børnene. Vi lukker heller ikke i ferierne, så børn, der har brug for pasning, bliver ikke sendt i en ny institution med børn og voksne, de ikke kender, fortæller Annemette Christensen.

Grønnebakken 1 har ni medarbejdere. Bliver der fuldt hus på Koktvedvej, vil der også her være brug for et tilsvarende antal medarbejdere.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close