Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.11.2018 | Af: Michael Frederiksen

Privat fritidsklub vokset fra 12 til 80 indmeldte

Aktive børn og unge 9900 kæmper stadig for at få stablet et samarbejde med Frederikshavn Kommunen på benene.
Den private fritidsklub Aktive børn og unge 9900 på Bornholms Allé i Frederikshavn er i dens to-årige levetid vokset fra 12 til 80 indmeldte børn og unge.

 

- I de to år, klubben har eksisteret, har vi forsøgt at indgå et samarbejde med Frederikshavn Kommune. Dette er dog ikke lykkes endnu, men vi håber vores videre dialog med kommunen udvikler sig til et positivt samarbejde, så vi sammen fortsat kan skabe et godt klubmiljø i nordbyen, siger Michael Bundgaard, som sammen med Lasse Eriksen står bag den private fritidsklub.

Aktive børn og unge 9900 holder åbent hus fredag 30. november fra kl. 12.30 til 17.30, Klubben byde på kaffe, te og lidt småkager.

- I takt med, at antallet af børn og unge er vokset, har klubben løbende skaffet nyt udstyr til aktiviteter, og vi har blandt andet en netcafé, hoppepude, bumberballs, sumodragter, kreativt værksted, træværksted og en lille cafe, oplyser Michael Bundgaard.


Klubben laver også en ugeplan, der kan følges på Facebook, så man altid kan se, hvad der kommer til at ske de forskellige dage.

Fritidsklubben har valgt, at man, udover at være fast indmeldt, kan købe et 10 turs klippekort. Det har vist sig at være en stor succes, da mange børn og unge tit går til andre fritidsaktiviteter. Med et klippekort har man mulighed for at komme og deltage i sociale aktiviteter og være en del af et klubtilbud.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close