Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Professionelt Makeup Studie i Frederikshavn

Nu varer det ikke længe, før Anne-Sophie Bak Andersen slår dørene op til sit nye makeupstudie hos Hair By L i Søndergade 37C i Frederikshavn. Det sker på tirsdag 2. juni.

 

Der er arbejdet hårdt for at få en lækker, luksuriøs, autentisk London-fornemmelse i den lille salon, hvor Anne-Sophie Bak Andersen har leget sig ind. Hun vil blandt andet tilbyde professionelle makeup-vejledninger, makeup-kurser, makeup og hår til forskellige begivenheder, brude-makeup og meget mere.

Der vil være professionelle makeup-mærker af høj standard og fair priser fra Radiant og HYPOAllergenic Makeup.

Derudover tilbyder Anne-Sophie Bak Andersen Single Eyelash Extension, Gelpolish på hænder og fødder samt Bryn og Vipper.

Anne-Sophie Bak Andersen er uddannet kosmetiker i Frederikshavn og Hår & Makeup Artist på én af Londons førende makeup-skoler. Hun har arbejdet på film, TV-reklamer, teater, fashionshows med mere i London.

Hun har, siden hun kom tilbage til Frederikshavn, arbejdet freelance i hele Nordjylland til bryllupper, konfirmationer og festlige begivenheder. Derudover har hun arrangeret makeup-kurser og events og underviser i makeup som timelærer på Style & Wellness College.

Alle er velkomne til at kigge forbi og se de flotte lokaler og prøve de lækre produkter. Der kan allerede nu bookes behandlinger. Der holdes først reception, når det igen er tilladt at være flere mennesker samlet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Anne-Sophie Bak Andersen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close