Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.02.2010 | Af: Kanal Frederikshavn

Psykolog fra Fr.havn drager på landsturné

Bjørn Danielsen rådgiver om sundhedsprofil, angst, depression, stress og udbrændthed.
Til daglig rådgiver chefpsykolog Bjørn Danielsen klienter fra hele Nordjylland i Psykolog-Centret i Danmarksgade i Frederikshavn eller i afdelingen på Ole Rømersvej i Sindal, men han eksporterer også sin store viden.

 

Bjørn Danielsen drager snart atter på landsturné og tilbyder en hel dag med psykologisk rådgivning på Hotel Scandic i henholdsvis Glostrup 4. marts, Odense 8. marts, Århus 9. marts og Aalborg 15. marts.

Frederikshavneren har tidligere med stor succes rejst landet rundt og delt ud af sin store viden og mange års erfaring både som praktiserende psykolog, men også fra mange års arbejde i regionsrådet – tidligere amtsrådet – hvor han blandt andet arbejder for at sikre mennesker med psykiske problemer den rigtige og hurtig behandling.

- Jeg indbyder ledere, sikkerhedsfolk, tillidsrepræsentanter og andre interesserede til denne temadag om sundhedsprofil, angst, depression, stress og udbrændthed.

- Forskere mener, at syv ud af ti fysiske sygdomme skyldes psykiske årsager. Jeg vil gerne vejlede om, hvordan man hjælper sine medarbejdere, kolleger eller sig selv til at blive psykisk sund og stærk, siger Bjørn Danielsen.

Med i prisen for en hel dag med psykologisk rådgivning er også fortæring, materialer og bogen ”Psykisk sund og stærk” af Jørn Beckmann.

Bjørn Danielsen tilbyder naturligvis også rådgivning og foredrag om samme emner i Vendsyssel. Se mere på www.psykolog-centret.dk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close