Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.07.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Puk Lyng sørgede for europæisk sejr i Italien

Puk Lyng Thomsen går en travl og spændende periode i møde. I august deltager hun i U.S. Women's Amateur i San Diego.
Med en stærkt spillede Puk Lyng Thomsen, Frederikshavn Golf Klub, på holdet vandt Europa i weekenden med 15-9 over Storbritannien/Irland i Vagliano Trophy, som blev spillet på Bogogno Golf Resort i Italien.

 

Puk Lyng Thomsen bidrog med en sejr og en delt single og en sejr i foursome.

- Generelt har jeg aldrig oplevet så højt et niveau gennem hele feltet. Jeg kunne mærke, at vi løftede hinandens niveau på begge sider af matcherne, siger Puk Lyng Thomsen til golf.dk.

Et godt eksempel på det høje niveau kom på førstedagen, da Puk Lyng Thomsen var med i foursome. På 16. hul holede de engelske modstandere fra bunkeren for en birdie, og så skulle Puk Lyng Thomsen hole et put fra 15 meter for at dele hullet, og det klarede hun såmænd.

Den frederikshavnske golfspiller går en særdeles travl periode i vente. På hendes program er EM for hold 11.-15. juli, EM individuelt 26.-29. juli og så venter en særlig turnering i USA. Hun er nemlig i feltet ved U.S. Women's Amateur i San Diego 7.-13. august. Hun kvalificerede sig via sin præstation ved VM i Mexico, men der er også en plads til spillerne i top 25 i verden, og her ligger Puk Lyng Thomsen på 20. pladsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close