Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

Puk Lyng Thomsens første sejr efter rygoperation

Sejren på Fyn var Puk Lyng Thomsens første i tre år.
Puk Lyng Thomsen fra Frederikshavn Golfklub strøg i går til tops i Dormy Elite Tour, som blev spillet i Sct. Knuds Golfklub i Nyborg.


 

Sejren viser, at hun for alvor er tilbage efter nogle hårde år. Den 24-årige frederikshavner gennemgik i 2020 en rygoperation i stil med den, som Tiger Woods har fået. Et skred i ryggen og dertilhørende smerter gjorde det nødvendigt for den daværende landsholdsspiller at undgå den markante og omfattende operation, skriver Golfavisen.dk.

Sejren på Fyn var Puk Lyng Thomsens første i tre år. Hun var fire slag foran Viola Kruse i et stærkt felt med flere landsholdsspillere.

Inden rygoperationen i 2020 havde frederikshavneren blandt andet vundet den store, danske amatørturnering Danish International Ladies Amateur Open, været dansk mester i slagspil to gange og præsteret på højt niveau ved flere internationale turneringer. Frem til sommeren 2020 var hun ligeledes en del af universitetet Florida States golfhold.

Puk Lyng Thomsen har tidligere udtalt til Golf.dk, at hun har planer om at blive professionel og spille tourskole i efteråret.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close