Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.01.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Rampelysets stråler kan lynhurtigt blive kolde

Michael Westerskov indtog scenen onsdag eftermiddag i Det Musiske Hus.
Onsdag eftermiddag fik de fremmødte HK-medlemmer en enestående oplevelse sammen med Michael Westerskov, der sang og fortalte om det at indtage scenen i sit eget liv. 

Der findes utallige stjerner, men vi skal ikke alle være STJERNEN. Vi behøver ikke at sole os i rampelyset for at være en stjerne. Det at være til stede i nuet, huske at lege og huske at være ydmyg overfor livet, er langt vigtigere. Tag en tur rundt i ”rundkørslen” for at sikre dig, at du finder en vej, der passer netop til dig.

- Budskabet i Michael Westerskovs sange og tekster er lyrik med mening – alle tilhørerne blev taget med rundt i et univers, hvor vi alle kunne finde lidt af os selv. Mennesker er forskellige, og vi skal respektere dette.

- Michael Westerskov har i en periode været der, hvor han tænkte, nej, nu vil jeg ikke spille og synge mere, men fra os skal der lyde en klar opfordring, stop den tanke – dine sange og tekster har i den grad en mission – så fortsæt endelig udtaler Lilly Pedersen, HK Kommunal Frederikshavn.

- En eftermiddag, hvor vi fik en lille forsmag på, hvad man selv kan gøre for at blive bare lidt mere lykkelig – og vejen til et bedre liv kan sagtens findes uden nødvendigvis at gå via rampelysets stråler, der lynhurtigt bliver kolde, men ved at vise nærvær og være til stede der, hvor dit fokus er, fortæller Lilly Pedersen, HK Kommunal Frederikshavn.

Læs mere om Michael Westerskov på www.westwood.dk – et foredrag med mening og stof til eftertanke.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close