Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.07.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Rasmus stopper - White Hawks ringede aldrig

En glad Rasmus Christiansen (nr. to fra højre) fik overrakt en flot pris i fredags og har fået arbejde hos IdeFA Gruppen i Frederikshavn.
Ishockeyspilleren Rasmus Christiansen ventede forgæves på en kontraktforlængelse med Frederikshavn White Hawks. Nu har han i stedet takket ja til et fuldtidsjob hos webbureauret IdeFA Gruppen i Kattegat Siloen i Frederikshavn. 

- Vi aftalte efter sæsonafslutningen, at vi skulle tage et kig på kontraktforhandlingerne lidt senere på året, men jeg hørte desværre aldrig noget, fortæller Rasmus Christiansen.

Den 23-årige frederikshavner fik i fredags papir på, at han er færdiguddannet som multimediedesigner på University College Nordjylland. Og i den forbindelse fik han endda overrakt UCN-prisen. En pris, som gives til en elev, der har gjort sig særligt bemærket, når det gælder motivation, flid og sociale kompetencer.

- Det kom som en stor overraskelse. Jeg har aldrig været i nærheden af den slags priser før, smiler Rasmus Christiansen.

Hans uddannelsesforløb er tilrettelagt i samarbejde Nordjysk Elitesport, hvis formål er at hjælpe og rådgive med at kombinere eliteidræt og uddannelse.

Rasmus Christiansen var i praktik hos IdeFA Gruppen, som bl.a. er medejer af Kanal Frederikshavn, i forbindelse med sin uddannelse, og det har altså nu ført til en permanent ansættelse som multimediedesigner.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over ikke at have hørt noget fra Frederikshavn White Hawks. Jeg har læst i medierne, at de har det hold, de ønsker, og det må jo betyde, at der ikke er plads til mig i truppen. Jeg glæder mig derfor ekstra meget over at have fået arbejde hos IdeFA, siger Rasmus Christiansen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Peter Kristensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close