Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Renoveringen af Rådhusstræde sat i gang

Arbejdet med at udskifte vand-, varme- og kloakledninger i Rådhusstræde i Frederikshavn er rykket frem til at begynde allerede nu, hvor første etape af renoveringsarbejdet under jorden i gågaden er ved at slutte.

 

Udskiftningen af vand-, varme- og kloakledninger samt forskellige kabler i etape 1 af renoveringen af gågaden i Frederikshavn er afsluttet, og brolæggerne arbejder ihærdigt på at lægge byens nye gulv.


Nu har man taget fat på udskiftningen af ledningsnettet under Rådhusstræde. Denne del af det store renoveringsprojekt var ellers planlagt til efter sommerferien, men for at tage lidt af tidspresset i etape 2, er arbejdet fremrykket til den sidste uge i maj. Arbejdet starter nu og forventes færdigt til juli.

- Det er en kæmpe fordel, at vi er i gang i Rådhusstræde allerede nu. Vi vinder tid, som vi får brug for i efteråret, når vi gennemfører etape 2 af renoveringsprojektet, som skal være færdigt til julehandlen begynder, siger fællesprojektleder Jane Olesen, Park & Vej, Frederikshavn Kommune.

I forbindelse med udskiftningen af ledningsnettet under Rådhusstræde, er det nødvendigt at grave fra Rådhusstræde ud til brønden, der er placeret midt i Danmarksgade. For at give FREDERIK plads til at afvikle Open by Night (Light) torsdag 4. juni udskyder man dog dette gravearbejde til mandag 8. juni.

- Vi forsøger at undgå gener i forbindelse med gravearbejdet, men det er nødvendigt at grave i Danmarksgade. Vi forventer dog, at udgravningen i gågaden maksimum vil være 14 dage, og der vil stadig være passage i den østlige del, siger Jane Olesen.

Etape 1 forventes af være helt afsluttet ultimo juni 2020, og arbejdet genoptages først i august for at give plads til sommershopping og oplevelser for byens borgere og feriegæster.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Park & Vej

FOTO: Park & Vej

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close