Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.08.2018 | Af: Michael Frederiksen

Restaurant efterlyser netop din yndlingspizza

Restaurant Gourmet Bistro i den sydligste ende af gågaden i Frederikshavn lancerer Månedens Pizza.
Kunne du tænke dig, at din lokale pizzamand lavede din yndlingspizza? Altså lige præcis med det fyld, som du foretrækker. Så er chancen der nu.

 

Restaurant Gourmet Bistro i den sydligste ende af gågaden i Frederikshavn lancerer "Månedens Pizza".

- Det er otte måneder siden, vi åbnede, og vi arbejder hele tiden med nye idéer. Vi ønsker samtidig, at vores kunder og andre interessenter er med i udvikling af unikke gourmetpizzaer. Derfor håber vi at få tips og idéer fra kunder, pizzaentusiaster eller andre interessenter, der har en holdning til, hvordan en velsmagende gourmetpizza skal være. Med opskriften menes fyldet på pizza, altså kombinationen af råvarer. Alle idéer og tips fra kunder vil blive overvejet og testet, lover Abasin Hassanzai, som driver spisestedet med sin bror.

Månedens Pizza udvælges blandt de forslag, som Restaurant Gourmet Bistro modtager.

- Vi stiller derfor spørgsmålet: Hvordan skal din gourmetpizza se ud? Og hvilken opskrift bruger du, når du laver din pizza?, udtaler Abasin Hassanzai.

Blandt de opskrifter, der bliver sendt, findes hver måned en vinder, som får et gavekort på 250 kroner, så vedkommende kan prøvesmage sin yndlingspizza i Restaurant Gourmet Bistro.

- Månedens Pizza kommer på vores menukort, så andre kunder kan købe netop denne pizza hos os, siger Abasin Hassanzai.

Restaurant Gourmet Bistros værdier er bygget efter støvlelandets traditioner, der tager afsæt i det enkle og rustikke køkken. De to brødre, som stammer fra Afghanistan, er forelskede i den romerske og napolitanske pizzakultur med fokus på en sprød tynd pizzabund, toppet med de bedste italienske traditionelle råvarer.

- Alle vores pizzabunde bliver lavet på koldhævede surdej, hvilket er et unikt håndværk, der giver velsmagende og sprød bund. Vi har arbejdet med både dejen og fyldet på gourmetpizzaer over en længere periode, før konceptet kom under navnet Gourmet Bistro. Hensigten har været at komme så tæt som muligt på den italienske pizzakultur, fastslår Abasin Hassanzai.

Spisestedet i Søndergade bringer nu også mad ud af huset, ligesom det er blevet muligt at bestille sin mad online gennem Hungry.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder





Indlæser nyheder
Close