Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Restaurant Gratværk rykker ind på Caspershus

Rikke Jensen og Michael Andersen, Restaurant Gratværk: - Det er en oplevelse for os, at det vi kan på det kulinariske område, er med til at gøre en helt særlig forskel for beboerne.
Rikke Jensen og Michael Andersen fra Restaurant Gratværk i Havnegade i Frederikshavn laver tre tirsdage i efteråret pop-up restaurant på Casperhus (plejeboliger og træningscenter) i Frederikshavn.

 

Regeringen har gennem kommunerne givet penge til særlige oplevelser for beboere på landets plejecentre. Hensigten med pengene er - på baggrund af lang tid med besøgsrestriktioner - at give beboerne gode oplevelser.

Ledende terapeut Dorthe Dettmann oplyser, at Caspershus igennem corona-tiden har haft stort fokus på aktiviteter for beboerne i de enkelte boenheder indenfor de rammer, som Casperhus normalt har til rådighed,

- Men med denne mulighed kunne vi gøre noget helt ekstra. Vi er glade for, at Rikke og Michael fra Restaurant Gratværk (Havnegade, red.) sagde ja tak til invitationen til at komponere en menu, som er afpasset til ældre ganer, siger Dorthe Dettmann.

For overholdelse af corona-restriktioner om forsamlinger holdes pop-up restaurant over tre gange, og første gang var tirsdag 22. september.

Der var dækket med hvide duge og hele udstyret. En formidabel fire retters menu blev serveret og præsenteret af Rikke Jensen og Michael Andersen i "restauranten", mens de beboere, som foretrak at blive i deres bolig, fik serveret de anrettede tallerkener hos sig selv.

- Det blev en mad-oplevelse af de store for beboere og fast personale. Der blev talt om den spændende mad, og den blev nydt med interesse og anerkendelse. Med Michaels spændende præsentation af maden, de flotte portionsanretninger og den fine opdækning opstod oplevelsen af at være sammen på en særlig måde, at være i byen sammen, fortæller Dorthe Dettmann.

Rikke Jensen og Michael Andersen er glade for invitationen, og de har været spændte på at lave restaurant på denne måde.

- Det er en oplevelse for os, at det vi kan på det kulinariske område, er med til at gøre en helt særlig forskel for beboerne, siger de to indehavere af den populære restaurant i Havnegade.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close