Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.05.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Rideklub imponerer med første- og andenplads

Frederikshavn Rideklub blev nr. 1 og 2 i Dressur Cup i Hjørring.
Frederikshavn Rideklubs hold strøg helt til tops ved et kvalifikationsstævne i Hjørring til Dansk Rideforbunds Dressur Cup. Det er meget usædvanligt, at to hold fra samme klub besætter første- og andenpladsen.


 

Der var tilmeldt 13 hold til stævnet, hvilket gjorde, at Hjørring Rideklub var nødt til at afvikle konkurrencen over to dage, således at to ekvipager red lørdag og to søndag.

Der var lodtrækning til startrækkefølgen fredag med det udfald, at Frederikshavn Rideklub skulle først på banen med ekvipagen Karen Margrethe Olesen/Rozano Soneca, der lagde flot ud med et ridt, som blev bedømt til 69,31 % - et ridt, som kun blev tangeret af holdkammeraten Celine Boddum Clausen/Alena. Det vindende hold bestod yderligere af Michelle Grubert/Treldegårds Sion og Janni B Pedersen/Skikkilds Welthene.

At Frederikshavn Rideklub også indtog andenpladsen, sørgede Camilla Faldt/Bally Chance, Julie H Jørgensen/Møllegårds Ronaldo, Lone H Pedersen/Comtesse F og Lisa S Andreasen/Dellation for.

De to hold bød virkelig hinanden på hård konkurrence, og intet var afgjort før sidste ridt.

Frederikshavns Rideklubs berider, Dennis Fisker, udtaler:

- Jeg ved godt, at klubben har nogle rigtige dygtige ekvipager, men at de var så gode, var nu svært at spå på forhånd. Jeg var i det positive dilemma, da jeg skulle fordele de ryttere, som ønskede at deltage i cuppen på to hold, at jeg simpelthen var nødsaget til at trække lod. Måske ikke den mest populære beslutning, men resultatet viser, at det var umuligt at forudse, hvem som ville være bedst på dagen.

Sejren betyder, at Frederikshavn Rideklub er kvalificeret med et hold i finalen 27.-28. oktober 2012.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close