Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Roblons regnskab skuffer voldsomt i første kvartal

Sammenlignet med første kvartal i seneste regnskabsår er resultatet 16,7 millioner kroner dårligere.
Roblon, der blandt andet producerer fiberoptiske kabler og har hovedsæde i Frederikshavn, tabte penge i første kvartal af regnskabsåret 2018/19, oplyser NP Investor.

 

Resultatet efter skat endte for kvartalet på minus 8,2 mio. kr. mod et nettooverskud på 8,5 mio. kr. i samme periode året før. Det kom ud af en omsætning på 55 mio. kr. i første kvartal af 2018/19 mod 63,9 mio. kr. i den tilsvarende periode i 2017/18.

- Ledelsen forventede et markant højere omsætningsniveau i første kvartal 2018/19, men har konstateret en udskydelse i tilgangen af projektordrer, skriver Roblon i sit regnskab.

Efter den noget sløve start på 2018/19 har Roblon oplevet en højere aktivitet halvt inde i regnskabsårets andet kvartal. Det er med til at give forventning om et nulresultat for andet kvartal, skriver NP Investor.

Herefter regner selskabet med at kunne indhente al sin positive indtjening i andet halvår af 2018/19-regnskabsåret.

Sammen med regnskabet for første kvartal nedpræciserer Roblon forventningerne til 2018/19, da både omsætning og resultat før skat nu ses lande "i den nedre ende" af de tidligere udmeldte intervaller på henholdsvis 350-380 mio. kr. og 24-30 mio. kr.

- Ledelsens forventning skal ses i sammenhæng med en skuffende start på regnskabsåret samt den fortsatte usikkerhed, der er knyttet til terminer for indgåelse af projektordrer. Desuden er der konstateret øget usikkerhed omkring forretningsomfanget med større kunde i vindmølleindustrien, forklarer Roblon i regnskabet.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close