Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.01.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Rørbæk Biler gentænker bilsalg under nedlukning

Du kan blandt andet bygge din helt egen Hyundai KONA.
Digitale fremvisninger og private prøveture: Hyundai Frederikshavn gentænker bilsalg under nedlukning.


 

Den omfattende nedlukning på grund af COVID-19 har fået Hyundai Frederikshavn (Rørbæk Biler) til at genopfinde måden at sælge biler på. Digital fremvisning, privat prøvekørsel og tilbud på Hyundai-modeller, som man selv kan bygge på hyundai.dk, er nogle af løsningerne.

Nu bliver det muligt for danskerne at prøvekøre og købe ny bil, selvom der er lukket hos den lokale bilforhandler. Med en række nye løsninger hos Hyundai Frederikshavn er den nye bil ikke mere end et klik væk. Man kan for eksempel få en digital fremvisning eller booke en privat prøvekørsel fra eget hjem.

- Vi vil gerne gøre det muligt for danskere, der står og skal købe bil, at få fremvist og prøvekøre den bil, de er interesserede i. Uden at gå på kompromis med retningslinjerne. Vi er derfor glade for, at vi nu har fået tilladelse til at give private fremvisninger og prøveture, selvom vores forhandlere holder lukket. Vi tager naturligvis alle de nødvendige forholdsregler for at sikre, at det bliver en tryg oplevelse for alle, siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

hyundai.dk kan man i anledning af det nye år benytte Hyundais Byg Bil-funktion og spare et ekstrabeløb på 2.021 kr. Takker man ja til tilbuddet og underskriver en købsaftale på bilen inden 14 dage efter, salgsafdelingen får lov til at åbne igen, så trækkes der 2.021 kr. fra i prisen. Tilbuddet gælder også privatleasing. Her trækkes beløbet fra den månedlige ydelse i perioden.

Med Byg Bil-funktionen kan man blandt andet bygge sin helt egen Hyundai, i10 i20, i30, KONA eller IONIQ i både hybrid-, plug-in- eller electric-udgaven. Med et enkelt klik sender man sit nye bilvalg til Hyundai Frederikshavn, der sidder klar til at sørge for resten. Tilbuddet gælder alle modeller, og den seneste leveringsdato er 1. maj 2021.

Prøvetur eller fremvisning hjemmefra

Når man overvejer at købe ny bil, er det ofte afgørende at kunne se og prøvekøre bilen. Hyundai Frederikshavn tilbyder derfor at køre ud til eksempelvis privatadressen, hvorfra prøveturen kan køres, og man kan opleve, hvordan bilen er at køre i, inden man tager den endelige beslutning. Bestilling af prøvekørsler foregår online eller via telefonisk henvendelse.

Er man mere til at blive hjemme, kan man med et par enkle klik bestille en digital fremvisning og blive siddende i sofaen, mens man får fremvist drømmebilen af sin lokale forhandler. Undervejs vil der være rig mulighed for at tale med forhandleren og stille spørgsmål.

Ovenstående er gældende, mens Hyundai-forhandlerne holder lukket under de gældende COVID-19-restriktioner. Tilbuddet gælder kun en begrænset periode.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close