Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.08.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Romeo og Julie opføres snart i Det Musiske Hus

Det er stadig muligt at købe billetter til den udødelige tragedie.
Shakespeares udødelige tragedie om Romeo og Julie kan fredag 28. september kl. 19.30 opleves i Det Musiske Hus i Frederikshavn.

 

Stykket er over hele verden blevet synonym med den store, ægte og rene kærlighed. En kærlighed så stærk, at den tør alt.

Ved første blik forelsker Romeo og Julie sig. Men Romeo er en Montague og Julie en Capulet. De to slægter ligger i voldsom strid med hinanden og vil aldrig tillade Romeo og Julies kærlighed. Samtidig er Julie lovet væk til en ung adelsmand ved navn Paris, og brylluppet skal snart finde sted.

Munken Lorenzo finder på en udvej. Han giver Julie en flaske med sovemedicin, som gør, at hun falder i en dødlignende søvn og på den måde kan undgå sit bryllup med Paris. Når hun er bisat i Capuletternes gravkammer, vil hun efter 42 timer vågne op igen. Lorenzo vil give Romeo besked, så han kan hente hende, og de sammen kan flygte. Det er en farlig plan, og farlige planer har det jo med at gå galt.

Billetter kan bestilles og betales på www.frederikshavnteaterforening.dk eller ved direkte henvendelse i Det Musiske Hus.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close