Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.08.2020 | Af: Michael Frederiksen

Russisk stjernespiller fortsætter i White Hawks

ISHOCKEY: Den russiske stjernespiller Aleksandr Bumagin har underskrevet en ny et-årig aftale med Elite Nord Frederikshavn, selskabet bag Frederikshavn White Hawks.

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en forlængelse med 33-årige Aleksandr Bumagin har stået højt på ønskesedlen hos sportschef Jari Pasanen. Russeren er faldt utrolig godt til i Danmark og Frederikshavn, og han har hele tiden haft White Hawks som førsteprioritet til den kommende sæson.

- Grundet de triste corona-tider har det været vigtigt for klubben at få økonomien på plads, hvilket vi har arbejdet hårdt på over sommeren, og det arbejde vil fortsætte de kommende uger, oplyser Elite Nord Frederikshavn i en pressemeddelelse.

Russerens kompetencer er uomtvistelige, og han bliver igen i den kommende sæson en vigtig brik i bestræbelserne på at holde White Hawks i toppen af dansk ishockey.

- Vi har oplevet, hvor vigtig han er, og hans arbejdsraseri offensivt og defensivt er ikke noget, man ser hos alle udlændinge i dansk ishockey. Han vil holdet og klubben det bedste, og der står stor respekt om Bumagin i omklædningsrummet, hvor han er yderst professionel, skriver Elite Nord Frederikshavn i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Vores unge trup til den kommende sæson kommer til at lære meget af russeren, og vi ser alle frem mod den sæson, der venter lige om hjørnet. Nu afventer vi bare, at Bumagin og hele hans familie får en ny opholds- og arbejdstilladelse gældende for den kommende sæson.

Aleksandr Bumagin lavede i den forgangne sæson 47 point (11+36) i 46 kampe i Metal Ligaen. Året før blev det til 27 point (10+17) i 28 kampe. Inden han kom til Frederikshavn, spillede Bumagin 11 sæsoner i træk i KHL, den stærkeste liga i Rusland.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close