Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.03.2019 | Af: Michael Frederiksen

S-formand: - Det havde jeg bare ikke set komme

Mogens Vestergaard Pedersen: - Det første man tænker, det er jo nok en lille smule chok. Det er et menneske, jeg har kendt i mange år.
Regionsformand for Socialdemokraktiet i Nordjyland, Mogens Vestergaard Pedersen, er chokeret over nyheden om regionsrådsmedlem Tina Juul Kjellbergs bedrageri for over 728.000 kroner.

 

Mogens Vestergaard Pedersen, der til daglig er forstander på Hørby Efterskole, har kendt Tina Juul Kjellberg i mange år.

- Det første man tænker, det er jo nok en lille smule chok. Det er et menneske, jeg har kendt i mange år. Det havde jeg bare ikke set komme. Når det er sagt, så kan man bare konstaterer, at man åbenbart ikke kender folk bedre end som så, fortæller Mogens Vestergård Pedersen til TV2 Nord.

Ifølge Region Nordjylland har Tina Juul Kjellberg, som bor i Ålbæk, i en periode på fire år fået udbetalt omkring 728.000 kroner i tabt arbejdsfortjeneste for et arbejde, hun ikke har haft.

- Jeg har derfor anmeldt sagen til Nordjyllands Politi i dag og samtidig med dette, har Tina valgt at træde ud af Regionsrådet med virkning fra 26. marts, oplyste regionsrådsformand Ulla Astman tirsdag i en pressemeddelelse.

Tina Juul Kjellberg har ved samme lejlighed meldt sig ud Socialdemokratiet. Det er Mogens Vestergaard Pedersen trods alt glad for, at hun har gjort. Var hun ikke gået frivilligt, var hun blevet ekskluderet, oplyser formanden til TV2 Nord.

Professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet, Per Nikolaj Bukh, mener, det er så godt som umuligt at dæmme op for den slags bedrageri, som Tina Juul Kjellberg har foretaget.

- Det undret mig ikke, at det kan lade sig gøre, fordi det er et system, der er baseret på, at man fremlægger dokumentation, og sådan noget dokumentation kan man altid forfalske, hvis man vil. Erfaringerne viser, at man ikke kan opbygge kontrolsystemer, som er fuldstændigt sikre, udtaler Per Nikolaj Bukh til TV2 Nord.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Hørby Efterskole

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close