Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.07.2019 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Sådan kommer du godt fra start med en by butik

Det er beundringsværdig, når mennesker tør gå med det, de vil. Hvis du er en af de modige ildsjæle, som har startet din egen butik, café eller lignende, så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du kommer bedst fra start. 


 

Allerede før butikken eller caféen slår dørene op, bør du tænke på markedsføringen. Sørg for at have en smuk, overskuelig hjemmeside, som giver kunderne lyst til at besøge dit sted. Føler du dig på usikker grund, når det kommer til online markedsføring, så tøv ikke med at søge professionel assistance.

Et webbureau kan hjælpe dig med at skabe en professionel hjemmeside. Læs mere om webbureauet her. Desuden er sociale medier geniale, når det handler om markedsføring. Opret en profil på Instragram, hvor du kan lægge stories og billeder op fra hverdagen. Sørg også for at have en Facebookside. Medierne hjælper dig til at nå ud til en langt større kundekreds.

Åbningen og den første tid

Invitér til åbningen af dit sted. Promovér åbningen på de sociale medier. Sørg for at have tilbud, og lad folk komme og gå, som det passer dem. At komme godt fra start kan være vigtigt for stedets image. Vær i det hele taget aktiv og opsøgende i den første periode, så du hele tiden minder folk om, at dit sted findes og gerne vil have besøg.

Hav tålmodighed

Måske går det ikke helt, som du havde drømt om. Det kan være svært at starte nyt, men det er sejt, du gør forsøget. Du skal holde fast i din vision, selv når det er hårdt. Mind dig selv om, hvorfor du er startet op. Dine drømme er aldrig forgæves. Nogle gange kommer fortjenesten først senere, og måske er selve fortjenesten i sig selv den dagligdag, som du kan have på dit helt eget, nye sted.

Denne artikel bringes i samarbejde med Partnertekst.dk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close