Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.08.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Sæby: Politiet rydder skunklaboratorium

- Det er et af de større skunklaboratorier. Vi snakker om 120 kvadratmeter til dyrkning af skunk, oplyser politiet. Foto: Christian Henriksen, TV2 Nord
Nordjyllands Politi har mandag ryddet en ejendom ved Sæby, hvor der er foregået skunkproduktion.

 

Flere betjente tog mandag formiddag hul på arbejdet med at afsøge hele den store ejendom, og aktionen varede adskillige timer, skriver TV2 Nord.

Ejendommen på Solsbækvej syd for Sæby kom i politiets søgelys, da nogen søndag havde forsøgt at sætte ild til en port ved ejendommens ladebygning. Beredskabet rykkede ud, og derved blev skunklaboratoriet opdaget.

- Det er et af de større skunklaboratorier. Vi snakker om 120 kvadratmeter til dyrkning af skunk. Det er indrettet med varme, lys og ventilation, der gør, at vi ikke er i tvivl om, hvad der er foregået derude, siger politikommissær Peter Skovbak fra Nordjyllands Politi, som er leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

Hjemmeværnet har holdt vagt ved ejendommen natten over, og mandag ankom betjente fra Nordjyllands Politi og afspærrede både huset og laden på landejendommen. Efterfølgende begyndte en større efterforskning af stedet.

- Jeg forventer, vi kan afslutte derude til aften, og så kan vi frigive stedet, siger Peter Skovbak til TV2 Nord.

De effekter, som ifølge politiet har været anvendt til skunkproduktion, bliver beslaglagt. Der er på nuværende tidspunkt ikke foretaget anholdelser i sagen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Christian Henriksen, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close