Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.04.2022 | Af: Michael Frederiksen

Sag om molotovcocktails: 16-årige drenge anholdt

To 16-årige drenge har erkendt, at de mandag aften smed rundt med molotovcocktails i en tom lagerbygning i den tidligere MARTIN-fabrik på Saltebakken i Frederikshavn.

 

Politiet vurderede det som en alvorlig sag, da bygningen kunne være brændt ned. Ilden udviklede sig dog ikke, så skaderne var begrænsede.

Efterforskningen førte politiet på sporet af to 16-årige drenge fra Frederikshavn. De blev anholdt i går kl. 15.15 på deres bopæl.

- Drengene erkender at have kastet med molotovcocktails, oplyser politikommissær Carsten Straszek til Kanal Frederikshavn.

Sagen bliver nu efterforsket færdig, og herefter venter der givetvis drengene et retsligt efterspil.

De blev løsladt efter endt afhøring på grund af deres unge alder og de begrænsede skader. Desuden er ingen af drengene i forvejen kendt af politiet.

Mads Andersen, indehaver af bygningerne på Saltebakken, sagde allerede tirsdag formiddag, at han var overbevist om, at der var tale om drengesteger. Der lå blandt andet flasker med klude i flaskehalsen og brandbar væske i den tomme lagerhal.

Flere virksomheder er placeret i området på Saltebakken. Det gælder blandt andet Racket Group, som har administration, showroom og et stort lager med tøj og udstyr til ketsjersport, Andersen Electric, som sælger varmepumper, og Sydbank.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close