Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Salsa, HIP HOP, pardans - dansesæsonen er i gang

Sæsonen er for alvor skudt i gang i Dance Studio Frederikshavn, hvor der er masser af dans på programmet. 

 

- Det bliver en fantastisk sæson. Vi har mange former for dans i aldersgruppen tre år og opefter. Du har mulighed for at tilmelde dig lige det hold, som passer til dig. Vores dygtige instruktører står klar til at byde dig velkommen, lover Dance Studio Frederikshavn.

Prinser og prinsesser er for de yngste dansere og er en blanding af rytmik samt børnedanse. Med ro, nærvær og tryghed lærer børnene de grundlæggende dansetrin, som er med til at styrke deres motorik, balance, rytmesans samt indlæringsproces, som gavner dem resten af deres liv. Der danses til glad børnemusik i et stille og rolige miljø.

- Vi har også dans for børn og unge med lette handicap eller særlige behov. Vores ønske er at tilbyde den glæde, dans kan give til børn og unge. Alle kan være med, da undervisningen tilpasses til de unges individuelle evner og særlige behov med det formål, at de kan opleve glæden, udfordringen og udviklingen ved dansen, oplyser Dance Studio Frederikshavn.

ViLD MED DANS for nybegynder (pardans)

Her skal deltagerne ikke kunne danse i forvejen. Instruktøren underviser i en glad og hyggelig atmosfære, enkle trin til festmusik. Undervisningen går ikke hurtigere frem end, at alle kan være med uanset alder og niveau.

Gå i byen dans (pardans) er otte ugers workshop fra uge 34 til uge 41. Her lærer du basic trin og sjove variationer, der kan bruges, når du er i byen. Det bliver sjovt og festligt, og man får sved på panden.

SALSA - 8 ugers workshop (fra uge 43 til uge 50)
SALSA er glæde, varme og gribende rytmer, god stemning. SALSA er passion, som du kommer til at ville have mere af. Få gang i kroppen, del oplevelsen med din dansepartner.

HOP HOP for unge og voksne - er du vild med dans, holdtræning, sjove og udfordrende dansetimer, sved på panden, en masse positiv energi der styrker krop og sind, så kom og prøv et af foreningens HIP HIP hold til unge og voksne. Holdene er for alle der gene vil danse og bevæge sig til fed musik.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close