Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.11.2018 | Af: Michael Frederiksen

Scandic The Reef bliver større og flottere

Turistdirektør René Zeeberg med hoteldirektør Marianne Bredevang i prøveværelset, som gæsterne har testet siden maj.
Frederikshavn har Nordjyllands største hotel målt på senge, og nu bliver Scandic The Reef endnu større og flottere. Antallet af senge vokser fra 719 til 772.

 

Samtlige 210 værelser bliver som nye, når arbejdet er færdigt om fire-fem år. Havet og Caribien er den stemning, som værelserne på det Stena Line-ejede hotel indrettes efter. Siden maj har Scandic The Reef testet et prøveværelse, og ifølge direktør Marianne Bredevang er gæsterne begejstrede.

I februar 2019 vil Trigon, som er totalleverandør på opgaven, være færdig med de første 46 værelser. Næste etape begynder efter påske, og det betyder, at yderligere 27 værelser står klar til sommerferien.

- Det er simpelthen højdepunktet i min karriere indtil videre. Nu vil den caribiske oplevelse følge med, når gæsterne træder ind på værelserne, fortæller Marianne Bredevang.

Investeringen løber op i mange millioner kroner, men direktør Tony Michaelsen, som har ansvaret for Region Danmark i Stena Line, afslører ikke størrelsen.

- Investeringen er en del af en stor pakke, hvis målsætning er at få flere svenskere til at rejse til Danmark. Det er kun gået én vej, siden Øresundsbroen åbnede i 2000 og forstyrrede den stærke transportvej mellem Sankt Petersborg og Lissabon. Nu må det være nok, smiler Tony Michaelsen.

Samtidig med totalmoderniseringen af hotellets 210 værelser og badeværelser bliver der lavet solceller på taget af Scandic The Reef, og overskudsvarmen fra det tropiske bad skal genanvendes til opvarmning af værelserne.

I arbejdet med indretningen af værelserne er der tænkt på mange detaljer. Gæsterne på badehotellet opholder sig generelt længere tid på værelserne end på "almindelige" hoteller, og det øger slitagen. I 2010 tænkte indretningsarkitekterne heller ikke så meget på, hvor gæsterne skal hænge deres våde badetøj. Derfor bruges lampeskærm, sofa og stol flittigt. I de nye værelser vil gæsterne ikke være i tvivl om, hvor de skal hænge deres badetøj.

- Det bliver fantastisk. Frederikshavn rykker op i en anden liga på hotelområdet, og det er vigtigt, hvis havnen og andre skal tiltrække interessante virksomheder, mener Marianne Bredevang.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close