Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

SEIF stjæler alle tre point i topopgør mod Tårs/Ugilt

Hjemmeholdet SEIF jublede over alle tre point i topopgøret i serie 3 mod Tårs/Ugilt IF, der forståeligt nok lukkede døren i mange minutter efter dommer Søren Mathiasens slutfløjt. 

 

Helt ærligt. Det var tæt på tyveri. De blåklædte gæster var set over 90 minutter bedst. Særligt i de første 30 minutter sad nedrykkerne fra serie 2 totalt på kampen, og det gjorde de også i begyndelsen af anden halvleg.

SEIF - uden topscorer Michael Vestergaard og Keld Hansen - havde det svært, og Tårs/Ugilt pressede og stressede "De Gule". Det gav pote efter 10 minutter. En fin bold i dybden - på kanten af offside - til Søren Andersen blev sendt på tværs til fremstormende Jens Hastrup Christensen. Han bankede sikkert bolden forbi Stefan Bechmann.

SEIF udlignede efter 37 minutter. Dommer Søren Mathiasen hørte, at en Tårs-spiller råbte "jeg har". Det er ikke tilladt, men reglen bruges sjældent. Det skete dog lørdag eftermiddag. Indirekte frispark i straffesparksfeltet. Bolden blev sendt på tværs, målmanden halvklarede, men returen endte for fødderne af Alex Andersen, som let scorede til 1-1.

1-1 efter 45 minutter. Det havde SEIF absolut mest grund til at være tilfreds med.

Fem minutter efter pausen reddede stolpen SEIF. Søren Andersen afdriblede målmand Stefan Bechmann efter et fint opspil, men Tårs-spilleren ramte ydersiden af stolpen i stedet for det tomme mål.

I det 54. minut reddede SEIF's Rasmus Gravesen på stregen.

SEIF kom bedre med i resten af kampen, og Nicklas Dam - tilbage efter en skadespause - blev matchvinder i det 71. minut. Som Christian Gytkjær i landskampen mod Gibraltar afsluttede han koldt og kynisk efter endnu en halvklaring af gæsternes keeper.

Det var Tobias Christensen, som afsluttede for SEIF. Den lange venstre back rykkede uimodståeligt i venstresiden. Mads Færch viste overblik og sendte en perfekt aflevering ud til den 19-årige back, der for den fine aktion blev kåret til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

På en dag, hvor SEIF skabte meget få chancer og generelt havde det svært, skulle der noget ekstraordinært til, og det viste Tobias Christensen i netop den situation, selv om han ikke scorede.

Netop som kampen gik ind i tre minutters tillægstid, havde Tårs/Uglt IF en friløber, men Stefan Bechmann diskede op med en klasseredning.

Med sejren overhalede SEIF nedrykkerne fra Tårs/Ugilt IF. Begge hold er noteret for 12 point på anden- og tredjepladsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close