Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.06.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

SEIF til kommunen: Vi vil købe Bannerslundhallen

SEIF vil købe Bannerslundhallen og drive den videre under navnet Aktivitetscenter Bannerslund.
Endnu en kommunal hal i Frederikshavn Kommune er på vej til at blive overtaget af en idrætsforening. 

 

Frederikshavn Kommune har modtaget en ansøgning fra SEIF (Strandby-Elling Nielstrup IF) med ønsket om at overtage Bannerslundhallen i Elling, som i dag ejes af kommunen.

SEIF ønsker at overtage hallen med henblik på at drive den som en selvejende institution i samarbejde med lokale aktører under navnet Aktivitetscenter Bannerslund.

Ansøgningen fra SEIF behandles administrativt med henblik på at præsentere ansøgningen for Kultur- og Fritidsudvalget på mødet 14. august.

Frederikshavn Kommune solgte i december 2018 Syvstenhallen til Vendsyssel Håndbold Invest ApS.

Vendsyssel Håndbold Invest ApS har efterfølgende solgt Syvstenhallen videre til den selvejende institution Syvstenhallen på samme vilkår, som oprindeligt blev aftalt mellem Vendsyssel Håndbold Invest ApS og Frederikshavn Kommune.

Dette medfører, at den selvejende institution Syvstenhallen har overtaget hallen samt boldbanerne, som institutionen fremadretter har det drifts- og vedligeholdelsesmæssige ansvar for.

Kultur- og Fritidsudvalget imødekom på sit møde i denne uge en ansøgning fra Vendsyssel Håndbold om et driftstilskud på 230.000 kroner i 2019. Det svarer til det beløb, som kommunen selv havde afsat på budgettet i 2019. Kommunen er ikke forpligtet til at yde tilskud til Syvstenhallen efter salget til Vendsyssel Håndbold, men ud fra et politisk ønske om at

understøtte lokalområdets udvikling bevilgede politikerne 230.000 kroner.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close