Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.11.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Sejrsmål 11 sekunder før tid i lokalopgør mod AaB

Blackhawks dameliga spillede søndag eftermiddag den sidste kamp i denne lidt mærkelige grundserie. Holdet mødte for fjerde gang AaB Floorball, og et mål 11 sekunder før tid skaffede frederikshavnerne en 6-5-sejr.

 

Starten blev lidt uheldig for Blackhawks. Efter et pænt pres fra start var man så uheldig at sende bolden i eget net til en 1-0 føring til AaB. Men tre mål på stribe og kun et enkelt fra AaB gjorde perioderesultat til 3-2 i hjemmeholdets favør. Straks i anden periode fik AaB udlignet til 3-3, men Blackhawks svarede igen med scoringer til 4-3 og 5-3.

Tredje periode bød på meget afvekslende spil, og begge hold havde store muligheder. Et par dygtige måldamer klarede dog godt for sig indtil det 15. minut, hvor AaB først reducerede til 4-5 og hurtigt efter til 5-5. Man var så småt begyndt at indstille sig på forlænget spilletid, men Nanna Sørensen fra Blackhawks tog sagen i egen hånd og smækkede bolden i nettet 11 sekunder før tid til en god og fortjent 6-5-sejr til hjemmeholdet.

Der er nu pause på grund af VM, og Blackhawks-pigerne skal først i kamp igen 16. december, hvor en pokalsemifinale venter på udebane mod Copenhagen FC i Valbyhallen.

Point: Mette Nielsen 2 mål, Nanna Sørensen 1+1, Laura de Fries, Katrine K. Andersen og Gitte Svendsen 1+0, Caroline Christoffersen, Henriette Strandby og Maria Østergaard 0+1.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close