Serie 3: Sjette sejr i træk til FfI - 2-1 over SEIF

• 1 af 2
  • 2 af 2
    FfI besejrede SEIF med 2-1 på Empire Stadium.
Af: Michael Frederiksen

FfI's andethold hentede lørdag eftermiddag sin sjette sejr i træk i serie 3, da lokalrivalerne fra SEIF blev besejret med 2-1 på Empire Stadium.

Mathias Bowman blev matchvinder, da han i begyndelsen af anden halvleg sikkert scorede på et straffespark, som Gerardas Zukauskas tilkæmpede sig. Et straffespark, som gæsterne brokkede sig over - også efter kampen.

FfI's litauiske midtbanespiller var dog ikke i tvivl. Han forklarede at SEIF-spilleren rykkede ham i trøjen, og han var glad for, at kampens dommer, Palle Ronald Jensen, så det og tilkendte hjemmeholdet et straffespark.

Casper Larsen bragte FfI foran med 1-0 efter 10 minutter. Han sparkede elegant bolden fladt ind i det lange hjørne efter fint forarbejde af Mikkel Tolstrup og Ronnie Schou.

Allerede fire minutter senere udlignede Stefan Orth. Han udnyttede en fin aflevering fra venstre side og sendte bolden over Thomas Kirk i FfI-målet.

Stillingen 1-1 holdt til pausen efter 45 relativt chanceløse minutter, hvor det dog var gæsterne fra Strandby/Elling, som havde overtaget efter udligningen til 1-1.

FfI åbnede anden halvleg bedst, og ud over scoringen på straffespark havde Mikkel Tolstrup en friløber, hvor linjedommeren tvivlsomt vinkede FfI'eren offside.

I den anden ende af banen ville SEIF gerne have haft et straffepark til lynhurtige Nicklas Dam, som flere gange skabte stor uro i FfI-forsvaret. Dommerens fløjte forblev dog tavs.

SEIF pressede hårdt på for en udligning mod slutningen, hvor FfI blev reduceret til 10 mand, da Mathias Bowman fik en advarsel. Flere gange var det lige ved og næsten, men det gule pres gav også FfI nogle kontrachancer. Ronnie Schou var alene med Keld Hansen i SEIF-målet, men en veltimet tackling af SEIF-målmanden reddede gæsterne.

- Jeg synes, vi havde fortjent mindst uafgjort, lød det efter kampen fra SEIF-træner Kenneth Blaameier.

Kanal Frederikshavn kårede Gerardas Zukauskas fra FfI til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Det er en 24-årig midtbanespiller med en særdeles interessant fortid. Vi bringer i morgen et interview med FfI'eren.

Med sejren er FfI oppe på 22 point efter otte kampe. Det samme har VHG/GS. De to hold er syv point foran Ulsted. SEIF ligger på femtepladsen med 10 point. SEIF er tre point foran Asaa, som lige nu ligger på sjettepladsen og skal spille kvalifikationskampe for at undgå nedrykning. SEIF's hold er dog alt for godt til at ligge i den tunge ende af tabellen.