Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.08.2017 | Af: Michael Frederiksen

Shop amok på Stena-færge - uden at sejle

Stena Line fejrer åbningen af sit nyt Fashion Outlet på Stena Danica med at invitere 2 x 150 gæster ombord for at opleve det nye shopping-mekka på 500 kvadratmeter.

 

Åbningsfesten indebærer vel at mærke IKKE en sejltur til Göteborg. Man kan med andre ord shoppe, mens Stena Danica ligger i Frederikshavn. Det er meget sjældent, at det kan lade sig gøre.

Stena Line åbner dørene til butikken to mandage i træk, hvor færgen ligger til kaj i et par timer. Det er mandag 14. og 21. august. Der er begge dage plads til 150 shoppinggæster. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Mød op i Stena Lines røde terminalbygning kl. 11.00.

Gæsterne får lov til at shoppe i halvanden time i både Stena Lines nye Outlet One og velkendte Bordershop.


- I det nye Fashion Outlet er der altid 20-80 procent rabat på alle varer i forhold til butiksprisen. Kvaliteten på produkterne er præcis den samme som de produkter, du kan købe i andre mærkevarebutikker, og du finder tøj til både herrer, damer og børn, oplyser Gitte Krog, Sales & Marketing Manager, Stena Line Danmark.

Outlet One køber overskuds- og partivarer ind direkte fra producenterne. Outlet One findes flere steder i Sverige og Norge, blandt andet i lufthavne og nu også ombord på Stena Danica.


Program 14. og 21. august:

Registrering: 11.00-11.30
Boarding: 11.30-11.45
Shopping: 11.45-13.15
Tak for i dag: 13.15

Begge dage trækker Stena Line lod om et gavekort på 500 kroner, som en heldig gæst kan bruge i Outlet One.

I Outlet One er det muligt at købe tøj, accessoires og kosmetik fra en lang række af de mest kendte mærker.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close