Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.07.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Shoppingoplevelser i børnehøjde hele lørdagen

Mr. Boom underholder med børnemusik fra hans musikalske TRIKE (3-hjulet motorcykel) og mc-campingvogn på Fisketorvet.
Lørdag byder handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK igen velkommen til shopping med oplevelser. 

FREDERIK har inviteret Hop4fun, som opstiller hele 5 hoppeborge i gågaden. Mr. Boom underholder med børnemusik fra hans musikalske TRIKE (3-hjulet motorcykel) og mc-campingvogn på Fisketorvet. Byens butikker står klar med Nordjyllands bedste service og sommerens bedste tilbud.

På Kallstorvet er der 1 times gratis popcorn fra kl. 13-14, og FREDERIK-maskotten er igen i gågaden og deler slikkepinde ud.

Tag børnene og manden med til lørdagsshopping i Vendsyssels hyggeligste handelsby. Handelschef Dan Kobberup glæder sig over at lave shoppingoplevelser i børnehøjde og håber at de lokale som har valgt at holde ferien hjemme besøger midtbyen.

SOMMERMUSIKKEN, som Arena Nord og FREDERIK arrangerer, har været godt besøgt til trods for det nordjyske ustadige sommervejr. I går var lokale Wenche Hartmann, som gav byens gæster en ekstra oplevelse, og der var en rigtig god country-stemning på Fisketorvet i Frederikshavn.

- Livemusik i gågaden giver gæsterne en ekstra oplevelse, og det gør, at byens gæster bliver lidt længere, og der er en af vores målsætninger udtaler Dan Kobberup.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close