Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.01.2022 | Af: Michael Frederiksen

Sidste løft på Tyra Vest: Milepæl, siger direktør

- Det er en milepæl for os, smilte direktør Kim Thygesen, M.A.R.S. Europe, da recycling-værftet i Frederikshavn mandag eftermiddag foretog det sidste løft på Tyra Vest.

 

Tyra Vest blev fragtet fra Tyra-feltet i Nordsøen på verdens største konstruktionsskib PioneeringSpirit, hvorefter den i august 2020 ankom til Frederikshavn Havn og gjorde Tyra Øst selskab.

Tyra Øst og Tyra Vest er de to største beboelses- og procesplatforme fra Tyra-feltet på henholdsvis 14.000 og 7.500 tons stål. M.A.R.S. Europe.

- Det er en stor forløsning. Da vi startede, havde vi fire ansatte, og nu er vi oppe på 130. Vi har fået processerne lagt i system og trænet folk, fortæller Kim Thygesen.

Det sidste løft blev fejret med kage og sodavand til alle medarbejdere.

- Medarbejderne fortjener et stort cadeau. Det er deres fortjeneste, at vi er nået hertil. De gør et kæmpe stykke arbejde. Først med rengøringen, som er 80 procent af arbejdet, men også den strukturerede nedskæring. Tyra Vest er faktisk ret kompliceret. Det nederste dæk var meget bygget med rør ind imellem hinanden, som var vanskelige at skille ad, oplyser Kim Thygesen.

Arbejdet med Tyra Øst er også i fuld gang. Den er mere åben i strukturen, så her forventer M.A.R.S. Europa at være færdig i maj.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close