Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Signatursofaer på plads: Tid til Nordisk Filmfestival

Nordisk Filmfestival melder alt klar til årets festival, som begynder i morgen og fortsætter frem til søndag i Maskinhallen i Frederikshavn og Manegen i Sæby.

 

Hele onsdagen har folkene bag årets festival gjort sig klar til åbningen i morgen.

Først og fremmest er festivalens signatursofaer blevet båret ind, sådan at publikum kan side blødt og godt i salenes mørke. Derudover er popcornmaskinen kørt i position, og fremvisningsudstyret er gjort klar.

Her er hele programmet.

Torsdag morgen går det løs med skoleklasser fra hele fra Frederikshavn Kommune, der blandt andet skal se det danske actiondrama "Danmarks Sønner" og Per Flys amerikanske satsning "Dobbeltspil".

Nordisk Filmfestival sætter fokus på, at der i Danmark hver dag er kvinder, der mod egen vilje handles til sex. Torsdag eftermiddag kommer skuespiller Trine Pallesen og byrådsmedlem Almina Nikontovic på besøg i forbindelse med visningen af filmen Wonderful Copenhagen med Trine Pallesen i hovedrollen.

Filmen er instrueret af Bo Tengberg, og den handler om ”human trafficking” og er bygget over virkelige hændelser. Det er en barsk og gribende film, der viser kontrasten mellem den ”hippe” Vesterbro-café og baggårdens barske virkelighed.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close