Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.08.2018 | Af: Marcus Linkhorst

Sjov på Strandby Havn samlede 13.500 gæster

Nogle af de frivillige har foreslået at udvide med et par tirsdage mere i Strandby. Foto: Benjamin Terzic
Arrangementet "Sjov på Strandby Havn" slog igen ny rekord, når det gælder antallet af gæster. Ifølge arrangør Peter Stokbro steg besøgstallet fra 8.500 i 2017 til 13.500 i år.

 

"Byudvikling, sammenhold og succes." Disse tre ord vælger Peter Stokbro at sætte på "Sjov på Strandby Havn", som traditionen tro fandt sted fire tirsdage i juli.

Det er tredje år i træk, at arrangementet afvikles, og det blev en klart større succes end i 2016 og 2017. Det gælder ikke kun besøgstallet. Der var også flere sponsorer, flere frivillige med mere.

- Uden tvivl. Vi øger antallet af gæster fra 8.500 til nu at have besøg af 13.500. Så det er helt klart en succes. Vi har fået rigtig mange med, som også gerne vil bidrage til projektet. Den største succes, vi har haft, det er sådan set, at mange af byens forskellige foreninger nu er med. Det har hele tiden været målet. Det skal være et fælles projekt, men også hvor vi som by kan vise, at vi godt kan løfte i flok, siger Peter Stokbro.

I takt med, at arrangementet vokser på Strandby Havn, bliver der også flere aktiviteter.

- I år kunne du sejle i kanoer, vi fik besøg af en keramik-dame fra Lønstrup, og vi havde workshops fra Glashuset, hvor børn kunne bruge deres kreativitet. Scenen var blevet lidt mere moderne, og der var også gjort noget ud af, at man skal kunne se, hvor scenen og madboderne var, fortæller Peter Stokbro.

For arrangørerne betyder det meget, at de ikke har stået helt alene med projektet, men at folk har hjulpet dem, og at de sammen har løftet i flok.

- Jamen, det betyder for det første, at vi beviser, der kan dannes turisme i Strandby. Det beviser, at vi med sammenhold kan begynde at udvikle nogle ting, som vi ikke har kunnet før. Det betyder også, at de bolde, vi kaster op, pludselig begynder at trille. Det betyder, at vi kan begynde at lave nogle små ting sammen. Pier 1 skal være vores centrale område, og så bygger vi ud derfra. Det gælder sådan set om at fordele det bredt, så børn kan lege et sted, og unge kan sidde og hygge sig. Men det, at vi løfter i flok, det er sådan set det fede i det, mener Peter Stokbro.

Nogle af de frivillige har foreslået at udvide med et par tirsdage mere.

- Man får lyst til det, men man skal også bare huske på, at de frivillige skal have luft, og at vi har valgt at gøre det i en sommerferie, hvor det er totalt umuligt at få frivillige til at hjælpe til på grund af ferie. Men der er alligevel frivillige, der går ind og siger, at projektet er så fedt, at selvfølgelig vil jeg gerne tage en fridag på det, siger Peter Stokbro.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Benjamin Terzic

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close