Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.03.2020 | Af: Michael Frederiksen

Skagen Festival: Vi nærmer os en deadline

Ledelsen bag Skagen Festival 2020 har indtil videre is i maven og følger corona-situationen dag for dag. Det er hverken besluttet at aflyse eller gennemføre årets festival, som er nr. 50 i rækken.

 

- Som alle andre festivaler er vi i venteposition. Vi snakker hele tiden om vores muligheder, og det er klart, at vi nærmer os en deadline. Vi skal meget snart træffe en beslutning, udtaler Susanne Pedersen.

Hun er suppleant i bestyrelsen og sidder på billetkontoret og tager imod bestillinger. Hun erkender dog, at salget de seneste 14 dage har været tæt på ingenting.

- Det er rigtigt ærgerligt, for vi kom godt fra start, da billetsalget begyndte 1. december, fortæller Susanne Pedersen.

Skagen Festival 2020 er planlagt til at finde sted i dagene 2.-5. juli.

Susanne Pedersen tror ikke på idéen om at flytte arrangementet til senere på året, da Skagen Festival er afhængig af mange frivillige, hvoraf en del kommer udenbys fra.

Hvad med at droppe den store scene i Skagen Kultur- og Fritidscenter, så årets festival gennemføres i en lidt mindre udgave?

- Vi ved endnu ikke, hvad vi gør. En aflysning vil ramme os alle heroppe, lyder det fra Susanne Pedersen.

På årets program er blandt andet en jubilæumskoncert med cremen af Skagens musikere, Carl Emil Petersen, Mikael Wiehe, Søren Huss, Allan Taylor, Tørfisk, Stig & Vennerne, Michelle Birkballe, The Dublin Legends, Signe Svendsen og Lars Lilholt Band.

Se hele programmet her.

I går blev det offentliggjort, at to andre store arrangementer i Frederikshavn Kommune aflyses. Det drejer sig om Bangsbo Blomsterfestival (6.-7. juni) og FfI's internationale fodboldturnering, Cup No.1 (6.-11. juli).

 

BillederTilføj billede


FOTO: Skagen Festival

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close