Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.08.2017 | Af: Michael Frederiksen

Skagen har mistet hele syv førsteholdsspillere

Skagen IK og Østervraa IF mødtes to gange i foråret. Begge kampe endte 2-2.
Aftenens serie 2-opgør mellem Østervraa IF og Skagen IK er udvalgt som Danske Bank Braget. Det vil sige, at Kanal Frederikshavn sætter ekstra fokus på netop dette opgør.

 

De to hold mødtes også i foråret, hvor begge kampe endte 2-2. I aften er der ingen tvivl om, at hjemmeholdet fra Østervraa IF er storfavorit, idet Skagen IK har mistet hele syv førsteholdsspillere: Frederik Nielsen, Sebastian Nielsen, Brian Eggert, Thomas Kirk, Rasmus Rump, David Kastor og Kasper Sørensen.

To nye spillere har meldt sig ind i Skagen IK. Andreas Thron Degn og Frederik Risum Pedersen er skiftet fra FfI.

- Mine forventninger til sæsonen er, at vi får spillet et nyt hold sammen, og vi skal udvikle de unge spillere, som kommer fra vores U19-afdeling. Vi kommer til at spille for ikke at rykke ned, og der er ingen tvivl om, at det bliver meget svært, når man mister syv stamspillere. Men vi vil give den en skalle i hver eneste kamp, og vi har uden tvivl den laveste gennemsnitsalder i serie 2, hvilket også i perioder vil give store udsving i kampene, vurderer Skagen IK's træner, Jan Wrensted.

Han vil være "meget tilfreds", hvis det lykkes at få point med hjem fra aftenens kamp.

Til sammenligning har Østervraa IF kun sagt farvel til anfører Jonas Høgh Sørensen. Derudover er Mads Madsen ude med en skade resten af året.

- Jonas bliver rigtig svær at erstatte - både på banen, men bestemt også i omklædningsrummet. Vores målsætning er at klare frisag i serie 2. Der har været en del forhindringer - og er det stadig – så jeg forventer ikke, vi er i fulde omdrejninger før om tre-fire uger, oplyser Jesper Nielsen, træner for Østervraa IF.

Selv om Skagen IK har mistet mange spillere, imødeser ØVI-træneren en tæt kamp.

- Det hold, som laver færrest individuelle fejl, vinder. Det skal forstås således, at det hold, som har flest fysiske ressourcer, vinder. Skagen har et rigtig fint U19-hold, som de kan trække på i det omfang, de mangler spillere, men de har jo så ikke rutinen og erfaringen som seniorspiller, og det kan bliv en fordel for os. Det vil helt sikkert blive en god kamp med masser af intensitet, så langt kræfterne rækker, vurderer Jesper Nielsen.

Kanal Frederikshavn fortsætter i efteråret mandsopdækningen af den lokale seriefodbold. Det sker i samarbejde med Danske Bank, som sætter 5.000 kroner på højkant til vinderen af kommunemesterskabet.

Alle førstehold i Frederikshavn Kommune (og Læsø) fra Jyllandsserien til serie 3 kæmper om den flotte pengepræmie i en løbende konkurrence. Holdet med det højeste pointgennemsnit vinder.

Her er deltagerne i efterårets kommunemesterskab:
Jyllandsserien: IF Skjold Sæby (nedrykker)
Serie 1: FfI (oprykker)
Serie 2: Skagen IK og Østervraa IF
Serie 3: Strandby/Elling/Nielstrup IF (nedrykker), Læsø (oprykker), Bangsbo Freja (oprykker) og Voersaa IF

Kampprogram i denne weekend:
Jyllandsserien:

Lørdag kl. 16.00: Aalborg Freja - IF Skjold Sæby

Serie 1:

FfI's kamp mod Dronninglund IF er udsat til 29. august

Serie 2:
Fredag kl. 19.00: Østervraa IF - Skagen IK

Serie 3:
Lørdag kl. 13.30: NUBI - Voersaa IF
Lørdag kl. 16.00: FfI 2 - SEIF
Læsø og Bangsbo Frejas kampe spilles senere i efteråret

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close