Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.04.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Skagen Havn satser på container-terminal

Skagen Havn arbejder i øjeblikket på platformen for at påbegynde en fase 3-udvidelse.
Skagen Havn og den privatejede virksomhed Skagen Stevedore A/S er blevet enige om at investere i havnen for at styrke og forbedre den fremtidige vækst i både container- og lagersegmentet.

 

Skagen Stevedore A/S arbejder i øjeblikket på at etablere et containerdepot samt containerterminal og har opnået et godt og solidt fundament gennem lokale importører og eksportører til at skabe et succesfuldt setup.

Skagen Havn forventer, at containerdriften starter i anden halvdel af 2018 på de eksisterende faciliteter på havnen. Det vil give nye muligheder for transport samt have en positiv indvirkning på transportomkostningerne for virksomheder i den nordlige del af Danmark.

Skagen Stevedore A/S har investeret i en ny, mobil kran og vil blive ansvarlig for containerdriften på havnen. Herved opretholder Skagen Havn sin rolle som infrastrukturleverandør, hvorimod private aktører tager sig af de kommercielle aktiviteter.

Skagen Havn er i dag baseret på fire centrale forretningsområder: Fiskeri, fragt og bunkering, krydstogter samt maritim service.

Skagen Havn arbejder i øjeblikket på platformen for at påbegynde en fase 3-udvidelse, som blandt andet indebærer en udvidelse af havnearealet på cirka 190.000 kvadratmeter og 930 m nyt kajareal.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close